Krasna Zemlja

online radionica za istarske poljoprivrednike

Kako ući u sustav ekološke proizvodnje i ostvariti potpore

Predavačica je dr. sc. Ines Pohajda doktorica znanosti u području ekologije i zaštite okoliša s dugogodišnjim savjetodavnim i predavačkim radnim iskustvom u poljoprivredi i zaštiti okoliša. Djelatnica je Ministarstva poljoprivrede, voditeljica Odjela za proizvodno vezana plaćanja


 
1 min
Borka Petrović

Predavačica je dr. sc. Ines Pohajda doktorica znanosti u području ekologije i zaštite okoliša s dugogodišnjim savjetodavnim i predavačkim radnim iskustvom u poljoprivredi i zaštiti okoliša. Djelatnica je Ministarstva poljoprivrede, voditeljica Odjela za proizvodno vezana plaćanja

Institut za poljoprivredu i turizam, Udruga Istarska web tržnica i Hrvatsko-agroekonomsko društvo organiziraju online radionicu za poljoprivrednike Uvjeti i mogućnosti ekološke poljoprivredne proizvodnje, sa slijedećim podtemama:

  • Zakonodavni okvir i postupak ulaska u sustav ekološke proizvodnje do stjecanja eko znaka
  • Mogućnost ostvarivanja potpora u ekološkoj proizvodnji
  • Osnovni principi ekološke proizvodnje (izbor lokacije, agrotehničke mjere)

Radionica će se održati u četvrtak, 3. ožujka, s početkom u 18 sati.

Zbog epidemiološke situacije, praćenje radionice će se održati online načinom, putem zoom aplikacije na linku: https://us06web.zoom.us/j/88948388463?pwd=eTFlUllzUGM2ek9WNGlnb1h0K2R1dz09

Predavačica je dr. sc. Ines Pohajda doktorica znanosti u području ekologije i zaštite okoliša s dugogodišnjim savjetodavnim i predavačkim radnim iskustvom u poljoprivredi i zaštiti okoliša. Djelatnica je Ministarstva poljoprivrede, voditeljica Odjela za proizvodno vezana plaćanja.

Na radionici, čije je praćenje besplatno,  sudionici će moći postavljati pitanja u sobi za razgovor (chatu).


Nastavite čitati

Istra
 

EKSKLUZIVNO: NAKON PISANJA ISTRE24 ZAUSTAVLJENO UBIJANJE DIVLJAČI NA BRIJUNIMA Sav komercijalni lov se ukida! Novi v.d. ravnatelj Eduard Kolić najavljuje premještanje divljači na neku novu lokaciju 

Novopostavljeni v.d. ravnatelj Eduard Kolić nam je potvrdio da u Nacionalnom parku više neće biti organiziranog lova. Priznaje da je prije imenovanja na novu funkciju upravo on bio zadužen za organiziranje lovaca no to je, dodaje, radio "jer mu je to bio posao". Cijeli lovački biznis na Brijunima provodio se potpuno netransparentno

Istra
 

Con la delizia GIANDUIA Rovigno sulla mappa mondiale del cioccolato

Questa iniziativa è nata quando l'autrice del progetto, Marina Prijatelj, ricercando le ricette tradizionali del cioccolato, si è imbattuta nella straordinaria scoperta sul sito di uno dei principali distributori di cioccolato che il Gianduia - uno dei più grandi classici del cioccolato - ha origini rovignesi * Antonio Bazzarini, originario di Rovigno, nel 1813 ha ideato e brevettato il gianduia, una leccornia al cioccolato e mandorle * È stato prodotto anche il gelato artigianale al gianduia rovignese del quale esiste anche una versione vegana

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.