Kultura

na kaštelu od 4. do 11. lipnja

3. Open season festival - u Pulu stiže performer Ričard i Denis&Denis u originalnoj postavi

Ričard će se svojom predstavom "Oči Uoči Zgospod'non" predstaviti pulskoj publici u četvrtak 9. lipnja. Za one kojima to nije poznato Ričard je Enijo Meštrović koji je prošle godine na lokalnim izborima u Zadru uzdrmao političku scenu i ušao u gradsko vijeće


 
2 min
Borka Petrović
Enio Meštrović autor je predstave u kojoj igra lik svog, već sada kultnog alter ega, Ričarda

Ričard će se svojom predstavom "Oči Uoči Zgospod'non" predstaviti pulskoj publici u četvrtak 9. lipnja. Za one kojima to nije poznato Ričard je Enijo Meštrović koji je prošle godine na lokalnim izborima u Zadru uzdrmao političku scenu i ušao u gradsko vijeće

Već najavljenim umjetnicima i glazbenim sastavima iz regije - Vlatko  Stefanovski, Massimo, Hladno pivo, Ida Prester & Lollobrigida i ABOP , 3. Open season festivalu, koji će se na pulskom Kaštelu održati u lipnju, pridružit će se i Enijo Meštrović, umjetničkog imena Ričard sa svojom predstavom  "Oči Uoči Zgospod'non", riječki sastav Denis & Denis te DJ Mario Kovač iz Zagreba.

Uzdrmao političku scenu u Zadru

Ričard će se pulskoj publici predstaviti sa svojom predstavom "Oči Uoči Zgospod'non" u četvrtak 9. lipnja. Za one kojima to nije poznato Ričard je Enijo Meštrović koji je prošle godine na lokalnim izborima u Zadru uzdrmao političku scenu i ušao u gradsko vijeće. 

Radnja predstave govori o uzvišenom trenutku smrti, kada glavni lik, svima dobro poznati Ričard, dolazi kod sv. Petra na suočavanje s Bogom raspravljajući o svojim životnim grijesima. 

Omiljeni zadarski glumac i performer Enio Meštrović autor je predstave u kojoj ujedno i igra lik svog, već sada kultnog alter ega,  Ričarda, a uz njega u predstavi nastupaju i glume Dragan Veselić, Gordana Hleb i Marco Grabber.

Program tvog kompjutera

Drugog dana festivala, 4. lipnja, Idi Prester & Lollobrigidu te zagrebačkom ABOP-u, na pozornici će se pridružiti riječke electro-pop legende Denis & Denis i to u originalnom sastavu s Marinom Perazić i Davorom Toljom!

Denis & Denis osnovan je 1982. godine, a njihov prvi album "Čuvaj se!" spada u remek-djela i izdanja koja su obilježila 80-te godine, a čiji sjaj ni danas ne blijedi. Taj su album obilježili klasici kao što su "Program tvog kompjutera", "Soba 23", "Ja sam lažljiva", "Oaza snova", "Čuvaj se", "Dio refrena"...

Posljednji dan festivala, 11. lipnja, koji je rezerviran za nastup Hladnog piva i njihovu rođendansku proslavu 35 godina karijere, donosi još jednu glazbenu poslasticu za koju će se pobrinuti legendarni redatelj, glumac i DJ Mario Kovač iz Zagreba. On će biti, naravno, zadužen za zagrijavanje publike, ali i za nezaboravan after party.

Ulaznice za sve dane festivala mogu se kupiti u Bass baru u Puli te preko Entrio platforme. Za sve dodatne informacije posjetite društvene mreže i web stranicu Incognito Agency.


Nastavite čitati

Pula
 

Pulski atletski miting u nedjelju na stadionu na Verudi

U najavi su discipline 100 metara, 200 metara, 300 metara, skok u dalj, skok u vis, troskok, bacanje kugle, bacanje diska, i uvijek atraktivne utrke štafeta 4x200m * Na Otvorenom prvenstvu Istre očekuje se oko 350 natjecatelja svih uzrasta i kategorija

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.