republika - dugi
Kultura

KRAJ TURNEJE "35 ZA 35"

ZADNJI KONCERT ODRŽAT ĆE U HUMU Hladno pivo nakon turneje odlazi na dužu pauzu

Centralna proslava i vrhunac velike turneje „35 za 35“ zakazan je u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu, u petak 14. listopada, izvijestila je agencija LAA


 
1 min
HINA ⒸFOTO: Manuel Angelini

Centralna proslava i vrhunac velike turneje „35 za 35“ zakazan je u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu, u petak 14. listopada, izvijestila je agencija LAA

Grupa Hladno Pivo najavila je dužu koncertnu pauzu, na koju ide nakon uspješne godine kojom obilježavaju 35 godina rada. Centralna proslava i vrhunac velike turneje „35 za 35“ zakazan je u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu, u petak 14. listopada, izvijestila je agencija LAA.

Koncerti koje Hladno Pivo najavljuje u rujnu i listopadu posljednji su za jedan duži vremenski period, a u narednim godinama Mile Kekin posvetit će se solo karijeri dok će ostatak banda nastaviti zajednički rad kroz svoj Guerilla Mainstream projekt.

Turneju "35 za 35" band će završiti u najmanjem gradu na svijetu Humu u Istri na tradicionalnom festivalu rakije 29. listopada.

Prije toga posljednje nastupe u sklopu turneje za 35 godina karijere održat će još i u gradovima diljem Hrvatske i regije.

Preostali datumi turneje “35 za 35” su: 26.08. Jelsa, Hvar, 27.08. Slatina, 30.08. Karlovac, 09.09. Rijeka, 06.10. Ljubljana, 08.10. Novi Sad, 14.10. Zagreb, 15.10. Beograd, 21.10. Sarajevo, 22.10. Maribor, 29.10. Hum.

Bit će ovo posljednja prilika za vidjeti Hladno Pivo uživo za jedan duži vremenski period.

Jedan od naših najvećih rock bendova Hladno Pivo će u svom gradu obilježiti dugih 35 godina djelovanja centralnom svirkom turneje. U Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova bend će u maratonskom nastupu protresti kompletnu pjesmaricu uz hitove iz svih faza karijere koji će okupiti nekoliko generacija fanova.


Nastavite čitati

Jura Stublić, autor pjesme 'Rijeke pravde': Za demokraciju se mora boriti jer je uvijek ugrožena od onih koji žele autoritarni način upravljanja

"Ne mogu nešto više o tome govoriti jer ugovor sadrži klauzulu o povjerljivosti. To je regulirano. Prvo sam vidio da se pjesma upotrebljava, a da nije ostvaren nikakav kontakt sa mnom. Potom me je kontaktirao poznanik koji je vrlo dobar stručnjak za licenciranje autorskih prava. On je bio u kontaktu sa SDP-om i sve je regulirano kako se to već radi, po najvišim standardima", kaže Stublić

HDZ predstavio predizborni program; obećava prosječnu plaću od najmanje 1600 eura

Pet stupova HDZ-ove vizije Hrvatske za iduće četiri godine su uspješna, vitalna, pravedna, održiva i suverena Hrvatska, naglasio je Plenković * Iz HDZ-a najavljuju i da će stvoriti preduvjete za otvaranje 125 tisuća novih radnih mjesta i dostići stopu zaposlenosti od 75 posto, a za to će biti uloženo 700 milijuna eura kroz mjere aktivne politike zapošljavanja

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.