Politika i društvo

I TOGA IMA

Bez pardona. U Štinjanu se prodaje zemljište s ilegalno izgrađenim objektom

Potencijalnom kupcu se preporučuje - strpljenje


 
1 min
Chiara Bilić
Foto: Remax nekretnine

Potencijalnom kupcu se preporučuje - strpljenje

U moru oglasa za prodaju nekretnina u Istri, u oči posebno upada jedan agencije za nekretnine Remax kojim se pokušava prodati zemljište u naselju Štinjan u Puli s, navedeno je tako, objektom izgrađenim bez dozvole.

U opisu nekretnine navodi se da se radi o „vikend parceli“ u negrađevinskoj zoni udaljenoj od plaže Hidrobaza otprilike 600 metara.

Foto: Remax nekretnine

Parcela se, piše, sastoji od dvije katastarske čestice, a do parcele vodi ucrtani put. „Vlasnici imaju pravo služnosti u širini od tri metra za prolaz osobama ili vozilima“, ističe se u oglasu.

Zemljište ima 1.104 kvadrata, a prodaje se po cijeni 65 tisuća eura. Dakle, 59 eura po kvadratu.

Foto: Remax nekretnine

O nezakonito izgrađenom objektu oglas kaže: „Na parceli se nalazi izgrađen objekt u rohbau fazi, koji će se trebati rušiti jer je izgrađen bez dozvole“.
Ova parcela mogla bi biti interesantna, navodi se, svima koji žele imati zemljište u blizini mora te vremena i strpljenja za čekanje eventualne urbanizacije ili promjene namjene zemljišta.

Foto: Remax nekretnine

Nastavite čitati

Pula
 

KULTURNI DOGAĐAJ GODINE Najutjecajnija figura suvremenog plesa Meg Stuart dolazi u Pulu!

Meg Stuart osvojila je Zlatnog lava za životno djelo na Biennale di Venezia * Meg Stuart obilježila je svjetsku plesnu scenu. Prije 30 godina osnovala je svoju kompaniju 'Damaged Goods', koja je postala poznata po svojim inovativnim i provokativnim izvedbama * "Stuartina sposobnost da kroz dinamične i emotivne izvedbe prenese složene ljudske emocije i stanja, duboko me je inspirirala", kaže nam Matija Ferlin

Pula
 

Poslovni kvadrati. U zakup se nude tri prostora na Verudi

U Puli su daju tri prostora, sva tri na Verudi, a u ponudi je 50 četvornih metara u prizemlju Negrijeve 37, po početnoj cijeni od 796,34 eura. Ponovno se nudi 80 kvadrata na adresi Kamenjak 3, za koje je početna zakupnina 955,68 eura. Treći prostor nalazi se u Banovčevoj 8, a riječ je o deset kvadrata u prizemlju zgrade za kojih se traži početnih 159,27 eura mjesečno

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.