Politika i društvo

NASTAVAK FACEBOOK SUKOBA GRADSKE VLASTI I OPORBE

Daniel Deković Filipu Zoričiću: Poštedite nas jeftine demagogije!

Nakon sinoćnje Facebook svađe između Elene Puh Belci i Filipa Zoričića, danas se u priču uključio i predsjednik IDS-a Pule te pulski gradski vijećnik, Daniel Deković. Gradonačelniku Zoričiću poručuje: Poštedite nas jeftine demagogije!


 
2 min
Martina Pereša ⒸFOTO: Manuel Angelini
Daniel Deković

Nakon sinoćnje Facebook svađe između Elene Puh Belci i Filipa Zoričića, danas se u priču uključio i predsjednik IDS-a Pule te pulski gradski vijećnik, Daniel Deković. Gradonačelniku Zoričiću poručuje: Poštedite nas jeftine demagogije!

Nakon što je bivši vlasnik Rock kluba Uljanik, Željko Ilić, osuđen na osam mjeseci zatvora uvjetno, s rokom kušnje od dvije godine, zbog prijetnji djeci IDS-ovaca na prosvjedu protiv Kaštijuna u rujnu prošle godine, IDS-ova Elena Puh Belci prozvala je jučer na društvenim mrežama pulskog gradonačelnika Filipa Zoričića.

Tvrdi da on nije osudio govor mržnje, a on joj je uzvratio kako manipulira neistinom.

U priču se danas, na svom Facebook profilu, uključio predsjednik IDS-a Pule i pulski gradski vijećnik, Daniel Deković, napisavši, među ostalim, i ovo:

"Na stranu što kolegica Elena Puh Belci nije niti jednim slovom komentirala presudu, već njegovu sramotnu reakciju na govor mržnje usred Pule, smatram da je uistinu minimum civiliziranosti koji građani očekuju od svih političkih predstavnika jasna osuda pri spominjanju djece u prijetećem kontekstu.

Gradonačelnik prijatelj može govoriti što hoće, pa i dalje miješati kruške i jabuke, međutim, činjenica je da se po tom pitanju ponio nevjerojatno oportunistički. Njegovi partneri, izuzev Sanje Radolović, nisu se ponijeli išta bolje.

Nema osude ako je prijetnja usmjerena prema političkim suparnicima! Mogu slobodno reći da je to novo političko dno Zoričićeve vlasti, koje postaje i dublje dodamo li i njegove napade prema neistomišljenicima na osobnoj razini.Je li ovo taj njihov toliko obećani iskorak u demokratskoj kulturi našeg grada? Poštedite nas, gradonačelniče, jeftine demagogije!"


Nastavite čitati

Pula
 

Boljunčić Zoričiću: "Zašto Puležanima oduzimaš viziju Pule?"

"Sva njegova priča oko otvaranja očiju, natječaja, tenisica, referenduma itd., ima za cilj samo jedno – distancirati se od suštine problema – a suština je kakvu Rivu žele Puležani?! Umjesto toga, Zoričić se u javnom prostoru arogantno i bahato prepucava temama koje se miču od ključnog pitanja, a to je Riva", napisao je Boljunčić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.