Politika i društvo

ODNOS DEKOVIĆ-ZORIČIĆ SE NASTAVLJA

Deković: "U moru medijskih izjava današnjeg dana, Zoričić je najveći biser"

"Već mjesecima svjedočimo potpuno nefunkcionalnoj koaliciji u Puli, koja nije u stanju donijeti odluke, a kamoli kvalitetno upravljati gradom", stoji u Dekovićevoj objavi na Facebooku


 
1 min
Matea Čelebija

"Već mjesecima svjedočimo potpuno nefunkcionalnoj koaliciji u Puli, koja nije u stanju donijeti odluke, a kamoli kvalitetno upravljati gradom", stoji u Dekovićevoj objavi na Facebooku

Daniel Deković, predsjednik pulskog IDS-a, na svom se Facebook profilu osvrnuo na izjavu gradonačelnika Filipa Zoričića, koji je jutros, također putem društvenih mreža, zatražio hitne izbore na županijskoj razini.

Dekovićevu objavu prenosimo u cijelosti:

U moru medijskih izjava, ovo je definitivno 'biser' dana. Gradonačelnik Pule Filip Zoričić zadnja je osoba na svijetu koja se može javiti po pitanju izvanrednih izbora! Već mjesecima svjedočimo potpuno nefunkcionalnoj koaliciji u Puli, koja nije u stanju donijeti odluke, a kamoli kvalitetno upravljati gradom. Partneri koji si međusobno šalju policiju na vrata, koji ne razgovaraju, osim kad se međusobno napadaju u medijima, ne mogu realizirati ono što su obećali građanima!Zoričiću je, vjerojatno, teško priznati da su iznevjerili volju birača. Ali činjenica je da bi rijetko tko glasao za takvu 'koaliciju'.Kako god, naš gradonačelnik ima priliku pokazati da nije politikant i da je dosljedan svojim stavovima. Neka prije traži izbore za gradonačelnika i Gradsko vijeće Grada Pule. Naš grad ne može biti talac 3 osobe i njihovih ega.

Podsjećamo, Deković i Zoričić se već nekoliko tjedana unatrag putem društvenih mreža javno prepucavaju oko načinu obnašanja javnih dužnosti u Gradu.


Nastavite čitati

Pula
 

BIRA SE UMJETNIČKI RAVNATELJ PULA FILM FESTIVALA Pavo Marinković: "Prijavit ću se na natječaj, posao nije završen" - Zlatko Vidačković: "Kandidirat ću se"

Prije godinu i pol dana za mjesto umjetničkog ravnatelja PFF-a, osim tada izabranog Pava Marinkovića i Zlatka Vidačkovića, kandidirali su se i povjesničarka umjetnosti i kustosica Paola Orlić, producentica Zdenka Gold, filmski i glazbeni kritičar Željko Luketić, redatelj David Lušičić, redatelj i pisac Sergej Stanojkovski, glumac Igor Galo i skladatelj filmske glazbe Ozren K. Glaser * Ovaj put umjetnički ravnatelj bira se na četiri godine

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.