republika - dugi
Politika i društvo

ODNOS DEKOVIĆ-ZORIČIĆ SE NASTAVLJA

Deković: "U moru medijskih izjava današnjeg dana, Zoričić je najveći biser"

"Već mjesecima svjedočimo potpuno nefunkcionalnoj koaliciji u Puli, koja nije u stanju donijeti odluke, a kamoli kvalitetno upravljati gradom", stoji u Dekovićevoj objavi na Facebooku


 
1 min
Matea Čelebija

"Već mjesecima svjedočimo potpuno nefunkcionalnoj koaliciji u Puli, koja nije u stanju donijeti odluke, a kamoli kvalitetno upravljati gradom", stoji u Dekovićevoj objavi na Facebooku

Daniel Deković, predsjednik pulskog IDS-a, na svom se Facebook profilu osvrnuo na izjavu gradonačelnika Filipa Zoričića, koji je jutros, također putem društvenih mreža, zatražio hitne izbore na županijskoj razini.

Dekovićevu objavu prenosimo u cijelosti:

U moru medijskih izjava, ovo je definitivno 'biser' dana. Gradonačelnik Pule Filip Zoričić zadnja je osoba na svijetu koja se može javiti po pitanju izvanrednih izbora! Već mjesecima svjedočimo potpuno nefunkcionalnoj koaliciji u Puli, koja nije u stanju donijeti odluke, a kamoli kvalitetno upravljati gradom. Partneri koji si međusobno šalju policiju na vrata, koji ne razgovaraju, osim kad se međusobno napadaju u medijima, ne mogu realizirati ono što su obećali građanima!Zoričiću je, vjerojatno, teško priznati da su iznevjerili volju birača. Ali činjenica je da bi rijetko tko glasao za takvu 'koaliciju'.Kako god, naš gradonačelnik ima priliku pokazati da nije politikant i da je dosljedan svojim stavovima. Neka prije traži izbore za gradonačelnika i Gradsko vijeće Grada Pule. Naš grad ne može biti talac 3 osobe i njihovih ega.

Podsjećamo, Deković i Zoričić se već nekoliko tjedana unatrag putem društvenih mreža javno prepucavaju oko načinu obnašanja javnih dužnosti u Gradu.


Nastavite čitati

Pula
 

(VIDEO) Pulska umirovljenica: "Rekla sam dosta! Nema pravo pucati na mene, sve sam snimila. Pod cijenu života branit ću pravo da sjednem na zidić i pomazim Vegu"

Najprije je vikao na mene, da mu skupljam štakore, da nemam što tu sjediti. Onda je po cijeloj dužini zida pobacao zemlju kako ne bih mogla sjediti, zatim me počeo tjerati prskajući me vodom. To sam prijavila policiji, no nakon toga napadi su bili sve žešći, ispričala nam je Puljanka * Policijski službenici u 2023. i 2024. godini u tri su navrata postupali po dojavama u Nazorovoj ulici poradi nesuglasica između građana koje su nastale u svezi hranjenja mačaka

Pula
 

Rozalija Javoran, dobitnica Grba Grada Pule: "Bilo je otpora pojedinaca, no gotovo svi zahtjevi roditelja djece s teškoćama su usvojeni"

Nije bilo lako, održala sam brojne prezentacije rada, sastanke na kojima su bili predstavnici Grada Pule, Istarske županije, Istarskih domova zdravlja, Centra za socijalnu skrb, Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda, Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju Martin Horvat iz Rovinja. Iako je bilo otpora nitko nije mogao ostati imun na činjenice, na brojne probleme koje s kojima se susreću roditelji djece s teškoćama, na njihove vapaje i u roku od godinu dana većina je zahtjeva, koje smo u radu zajednički postavili kao ciljeve, doista i riješena, veli Javoran

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.