Politika i društvo

KAŽE DA JE PREDSJEDNIK RUSOFIL

Hrvoje Zekanović: Je li Milanović pod nekakvim stimulansima?

Ustvrdio je kako je Milanović napravio nekoliko kapitalnih pogrešaka koje se ničim ne mogu opravdati


 
2 min
Foto: Pixsell/Robert Anić

Ustvrdio je kako je Milanović napravio nekoliko kapitalnih pogrešaka koje se ničim ne mogu opravdati

Nezavisni zastupnik Hrvoje Zekanović u četvrtak je zapitao je li predsjednik Republike Zoran Milanović pod nekakvim stimulansima budući da se, kako kaže, nesuvislo ponaša, a usto ga je okarakterizirao i kao neskrivenog rusofila.

„Ono što Milanović kontinuirano radi ne može se opravdati ni shvatiti kroz njegov karakter niti njegovu trenutačnu volju pa postavljam pitanje: je li Zoran Milanović pod nekakvim stimulansima jer izgleda da njegovo ponašanje itekako ovisi o onome što on pije, puši ili konzumira na neki treći način”, rekao je Zekanović na konferenciji za novinare.

Pozivam njegove savjetnike i liječnike da ispitaju postoji li slučajno mogućnost da je nesuvislo ponašanje predsjednika države prouzročeno nečime što on konzumira na bilo koji način, kazao je Zekanović dodavši da i u Saboru ima podupiratelja Milanovićeve "blago rečeno katastrofalne politike", a riječ je o SDP-u, Možemo! i političkim nomadima iz Mosta.

Ustvrdio je kako je Milanović napravio nekoliko kapitalnih pogrešaka koje se ničim ne mogu opravdati.

„Prva je njegovo neskriveno rusofilstvo jer nije normalno da u vrijeme invazije Rusije na Ukrajinu ruski mediji gledaju Milanovića s velikim simpatijama, citiraju ga i prate. To je skandalozno”, ocijenio je Zekanović.

Druga je njegova neskrivena namjera da pomiluje Perkovića i Mustača, što hrvatskom društvu neće donijeti ništa dobro, poručio je.

Također je rekao kako je Milanović o njemu insinuirao nešto što ne odgovara istini. "Neću ni govoriti što je insinuirao, ali to je ispod svake razine", kazao je Zekanović.

Milanović je u srijedu izjavio kako je Plenković kupio Zekanovića, jer se "od hejtera odjednom pretvorio u saveznika" vladajućih.


Nastavite čitati

ZAGREB: Prosvjed protiv izgradnje centra za gospodarenje otpadom u Resniku

Od gradonačelnika Tomaševića predsjednica Udruge za zaštitu okoliša Resnik Branka Genzić - Horvatzatražila je da odmah prestane sa svim aktivnosti na izgradnji regionalnog centra za gospodarenje otpadom i na izgradnji spalionice te da raskine sporazum sa Zagrebačkom županijom o dovoženju njihovog smeća u Zagreb i gradnji tog zajedničkog centra

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.