Politika i društvo

Danas ponovno održan sastanak

I dalje bez dogovora oko smještaja stanara pulskih samačkih hotela. Smještaj će iznajmiti poduzetnik Pero Kordić?

Kako smo pisali prošlog tjedna, nakon višemjesečnih neizvjesnosti po pitanju rješavanja smještaja, gradonačelnik Pule, Filip Zoričić, potvrdio nam je da je uspio dogovoriti iznajmljivanje smještaja za stanare u Japodskoj 80


 
1 min
Matea Čelebija
I dalje nema konkretnih dogovora

Kako smo pisali prošlog tjedna, nakon višemjesečnih neizvjesnosti po pitanju rješavanja smještaja, gradonačelnik Pule, Filip Zoričić, potvrdio nam je da je uspio dogovoriti iznajmljivanje smještaja za stanare u Japodskoj 80

Jutros je ponovno održan sastanak u Komunalnoj palači, kojemu su prisustvovali vlasnik Uljanik Standarda Ilija Lovrić, predsjednik Jadranskog sindikata Boris Cerovac te, kako neslužbeno saznajemo, gradonačelnik Pule, Filip Zoričić.

Po svemu sudeći, kako su nam sudionici sastanka i rekli, još uvijek nema dogovora oko rješavanja problema smještaja stanara samačkih stanova.

Smještaj će iznajmiti poduzetnik Pero Kordić?

Kako smo pisali prošlog tjedna, nakon višemjesečnih neizvjesnosti po pitanju rješavanja smještaja za stanare samačkih stanova na Monte Zaru, gradonačelnik Zoričić potvrdio nam je da je uspio dogovoriti iznajmljivanje smještaja za stanare u Japodskoj 80.

- Istina je, radi se o zgradi na adresi Japodska 80 u kojoj ima mjesta za stotinjak ljudi. Koliko će njih prihvatiti ovu opciju vidjet ćemo nakon ponedjeljka, kazao nam je tada.

Iako je u subotu Zoričić tvrdio da će se već ovaj tjedan znati svi detalji oko prihvaćanja smještaja, za sada, očigledno, nema konkretnih dogovora.

Kako doznajemo, vlasnik zgrade u Japodskoj je firma KorBox, čiji je vlasnik Pero Kordić, poznati hrvatski poduzetnik. Bavi se nekretninama i klima uređajima, a svoje urede ima i u Puli.

No, kako nam je preneseno u nekoliko navrata, gospodin Kordić nije raspoložen za davanje izjava novinarima ni za bilo kakvo medijsko eksponiranje.


FOTO: Istra24

Nastavite čitati

Pula
 

Boljunčić Zoričiću: "Zašto Puležanima oduzimaš viziju Pule?"

"Sva njegova priča oko otvaranja očiju, natječaja, tenisica, referenduma itd., ima za cilj samo jedno – distancirati se od suštine problema – a suština je kakvu Rivu žele Puležani?! Umjesto toga, Zoričić se u javnom prostoru arogantno i bahato prepucava temama koje se miču od ključnog pitanja, a to je Riva", napisao je Boljunčić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.