Politika i društvo

Na dužnost stupa na prvoj idućoj sjednici

Možemo: Koviljku Aškić u Županijskoj skupštini zamijenila Vanja Marković

Vanja Marković je po struci edukacijski rehabilitator s više od 20 godina radnog iskustva u sustavu odgoja i obrazovanja. Trenutno završava doktorsku disertaciju u znanstvenom polju pedagogije


 
1 min
Zoran Angeleski
Vanja Marković, nova županijska vijećnica Možemo

Vanja Marković je po struci edukacijski rehabilitator s više od 20 godina radnog iskustva u sustavu odgoja i obrazovanja. Trenutno završava doktorsku disertaciju u znanstvenom polju pedagogije

Vijećnica Možemo u Županijskoj skupštini Koviljka Aškić stavila je svoj mandat u mirovanje, pa je ova politička platforma donijela odluku o njenoj zamjeni.

Koviljku Aškić zamijenit će Vanja Marković koja je na županijsku listu ušla kao nestranačka osoba, a naknadno se priključila platformi Možemo.

Na dužnost će stupiti već na prvoj sljedećoj sjednici Županijske skupštine, kaže Slaven Boljun iz pulskog Možemo.

Vanja Marković je po struci edukacijski rehabilitator s više od 20 godina radnog iskustva u sustavu odgoja i obrazovanja.

Trenutno završava doktorsku disertaciju u znanstvenom polju pedagogije. U fokusu interesa su joj intervencije i podrška sustavu obrazovanja u svrhu provedbe obrazovanja za sve, ali i podrška razvoju istinski inkluzivnog društva.

Do sada se nije aktivno bavila politikom, međutim kroz različite je aktivnosti na druge načine pokušavala utjecati na donošenje odluka koje će jamčiti promjene u sustavu koje mogu dovesti do uključivosti, prihvaćanja i istinskog poštivanja različitosti na svim razinama društvenog djelovanja.


Nastavite čitati

Istra
 

VODNJAN/DIGNANO: Ljetni koncerti limene glazbe / I concerti estivi della banda d'ottoni

Limena glazba Grada Vodnjana i Zajednice Talijana Vodnjan pod vodstvom maestra Branka Sterpina, subotnjim matinejama razveseljavati trgove u Galižani, Vodnjanu i Peroju * La Banda d’ottoni della Città di Dignano e della Comunità degli Italiani di Dignano, guidata dal Maestro Branko Sterpin, torna a rallegrare, con una serie di concerti estivi, le piazze di Gallesano, Dignano e Peroi

Istra
 

BLAGO JADRANSKOG MORA: pokretna izložba od sutra do subote u Puli, potom u Umagu i Poreču

Izložba „Blago jadranskog podmorja“ postavljena je u 12 metarskom autobusu sa 225 eksponata od 65 vrsta ljuštura, oklopa i skeleta školjkaša, puževa, koralja, spužava i bodljikaša Jadranskog mora * Ovu  kombinaciju atrakcije i edukacije posjetitelji moći vidjeti u Puli na Rivi 7., 8. i 9., u Umagu na Trgu slobode 10., 11. i 12., te u Poreču na Peškeri 13., 14. i 15. lipnja

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.