Politika i društvo

Na dužnost stupa na prvoj idućoj sjednici

Možemo: Koviljku Aškić u Županijskoj skupštini zamijenila Vanja Marković

Vanja Marković je po struci edukacijski rehabilitator s više od 20 godina radnog iskustva u sustavu odgoja i obrazovanja. Trenutno završava doktorsku disertaciju u znanstvenom polju pedagogije


 
1 min
Zoran Angeleski
Vanja Marković, nova županijska vijećnica Možemo

Vanja Marković je po struci edukacijski rehabilitator s više od 20 godina radnog iskustva u sustavu odgoja i obrazovanja. Trenutno završava doktorsku disertaciju u znanstvenom polju pedagogije

Vijećnica Možemo u Županijskoj skupštini Koviljka Aškić stavila je svoj mandat u mirovanje, pa je ova politička platforma donijela odluku o njenoj zamjeni.

Koviljku Aškić zamijenit će Vanja Marković koja je na županijsku listu ušla kao nestranačka osoba, a naknadno se priključila platformi Možemo.

Na dužnost će stupiti već na prvoj sljedećoj sjednici Županijske skupštine, kaže Slaven Boljun iz pulskog Možemo.

Vanja Marković je po struci edukacijski rehabilitator s više od 20 godina radnog iskustva u sustavu odgoja i obrazovanja.

Trenutno završava doktorsku disertaciju u znanstvenom polju pedagogije. U fokusu interesa su joj intervencije i podrška sustavu obrazovanja u svrhu provedbe obrazovanja za sve, ali i podrška razvoju istinski inkluzivnog društva.

Do sada se nije aktivno bavila politikom, međutim kroz različite je aktivnosti na druge načine pokušavala utjecati na donošenje odluka koje će jamčiti promjene u sustavu koje mogu dovesti do uključivosti, prihvaćanja i istinskog poštivanja različitosti na svim razinama društvenog djelovanja.


Nastavite čitati

Istra
 

Dani otvorenih vrata cijepljenja protiv HPV-a - bez naručivanja i najave

U organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, djevojke i mladići u dobi do 25 godina mogu se tijekom listopada bez naručivanja i najave cijepiti protiv humanog papiloma virusa (HPV) u Savjetovalištima za spolno zdravlje Istarske županije, pri školskoj medicini, od 15 do 17 sati

Istra
 

DRASTIČNO POSKUPLJENJE: Kaštijun će od 1. siječnja primjenjivati novi cjenik. Prijevoz, obrada i zbrinjavanja otpada s dosadašnjih 72, raste na 146 eura!

Dodatke ugovora o prijevozu, obradi i zbrinjavanju miješanog komunalnog otpada 27. rujna potpisali su Komunalni servis Rovinj, Pula Herculanea i Usluga Poreč. Tvrtke 6 maj Umag, 1 maj Labin i Med eko servis,  dodatke ugovora će potpisati po dobivanju suglasnosti nadležnog tijela (osnivača). Potpisivanju dodatka ugovora nisu se odazvale tvrtke Contrada d.o.o. Vodnjan, Park d.o.o. Buzet i Usluga d.o.o. Pazin, rekao je direktor Kaštijuna Dražen Stilinović

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.