Politika i društvo

Na natječaj stiglo pet prijava

Novi direktor Herculanee Robi Fuart

Na natječaj je pristiglo ukupno pet prijava od čega dvije prijave nisu ispunjavale formalne uvjete. Kandidati koji su imali potpune i pravodobne prijava, prošli su pisano i usmeno testiranju kojim se izvršila procjena psihološkog profila i kompetencija kandidata, odnosno ciljeva i motivacija za rad


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Na natječaj je pristiglo ukupno pet prijava od čega dvije prijave nisu ispunjavale formalne uvjete. Kandidati koji su imali potpune i pravodobne prijava, prošli su pisano i usmeno testiranju kojim se izvršila procjena psihološkog profila i kompetencija kandidata, odnosno ciljeva i motivacija za rad

Novi direktor trgovačkog društva Pula Herculanea je Robi Fuart. Kako doznajemo, Skupština trgovačkog društva Pula Herculanea d.o.o. donijela je danas 21. siječnja jednoglasnu Odluku kojom se opoziva dosadašnja članica Uprave – direktorica Ingrid Bulian te imenuje novi član Uprave – direktor Robi Fuart.

Pet prijava

Na natječaj je pristiglo ukupno pet prijava od čega dvije prijave nisu ispunjavale formalne uvjete natječaja. Kandidati koji su imali potpune i pravodobne prijava, prošli su pisano i usmeno testiranju kojim se izvršila procjena psihološkog profila i kompetencija kandidata, odnosno ciljeva i motivacija za rad.

- Stajalište je Nadzornog odbora i Skupštine društva da kandidat Robi Fuart ima znanja u području djelatnosti društva utvrđenih društvenim ugovorom te vještine analitičkog mišljenja, brzog zaključivanja i donošenja odluka, koje su često potrebne u situacijama kada nisu poznate sve informacije, sposobnost intuitivnog i kreativnog mišljenja.

Organiziran, sistemtičan, a krase ga taktičnost i umijeće pregovaranja

Također, Nadzorni odbor i Skupština društva u svom su obrazloženju naveli "da kandidat Robi Fuart ima razvijene sposobnosti jasnog uvjerljivog izražavanja ideja, planova i prijedloga u pisanom i govornom obliku uz prisutnost vještina poput organiziranosti, sistematičnosti i sposobnost organizacije vremena, upravljanja nizom različitih aktivnosti istovremeno ili u kratkim rokovima, taktičnost i umijeće pregovaranja te sklonost suradnji i timskom radu", navodi se u obrazloženju odabira kandidata. Podsjetimo, Fuart je u dosad obnašao funkciju rukovoditelja kanalizacije u Pragrandeu.


Nastavite čitati

Pula
 

'NIKAD VIŠE UHLJEBLJIVANJA' Gradonačelnik Zoričić o pripajanju triju gradskih firmi Pula Sportu: "Neće biti otkaza, ni smanjenja plaća, no bit će manje troškova, a više efikasnosti"

"Dobili smo punu sliku stanja u svim društvima i možemo ići u spajanje kako bismo imali nov početak i čistu tvrtku koja nikad više neće biti poligon za uhljebljivanje. Ovim postupkom željeli smo se resetirati od svih devijacija na koje se više ne želim vraćati. Promijenili smo standarde i, bio ja na čelu Pule ili netko drugi, Puležanke i Puležani više nikad neće dozvoliti povratak na staro“, rekao je gradonačelnik Zoričić

Pula
 

Zoričić i Miletić projekt GOO-a provode samo formalno

Naš je prijedlog bio usvojen te je tijekom lipnja i rujna održana edukacija za 21 učiteljicu iz pulskih osnovnih škola. Nakon provedene edukacije, započela je realizacija programa za pulske petašice i petaše. Iznos od 250.000 kuna će na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća rebalansom biti smanjen za 65.000 kuna koji nisu potrošeni jer je odabrana edukacija za učitelje s manjim brojem sati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.