Politika i društvo

posjet državnog vrha

Premijer Plenković sutra u radnoj posjeti Istri

Premijer obilazi tunel Učku, Buzet, izvore vode, susreće se s županom Miletićem i gradonačelnikom Zoričićem, te posjećuje pulsku bolnicu, Uljanik, Infobip i BAT 


 
1 min
Istra24

Premijer obilazi tunel Učku, Buzet, izvore vode, susreće se s županom Miletićem i gradonačelnikom Zoričićem, te posjećuje pulsku bolnicu, Uljanik, Infobip i BAT 

Posjet će započeti sastankom s predstavnicima tvrtke Bina Istra i obilaskom gradilišta druge cijevi Tunela Učka u 9 sati. Na sastanku će se informirati o tijeku radova na proboju druge cijevi tunela Učka i budućim planovima o razvoju projekta Istarskog ipsilona (Upravna zgrada kod Tunela Učka).

Potom će, u 10 sati, u Buzetu održati sastanak s gradonačelnikom Grada Buzeta Damirom Kajinom (II. istarske brigade 11). Nakon sastanka, u 10.35 sati, obići će Istarski vodovod d.o.o. Buzet te posjetiti izvorište Sveti Ivan (Sveti Ivan 8).

U 12 sati, predsjednik Vlade u Puli će se sastati sa županom Istarske županije Borisom Miletićem (zgrada Istarske županije, Flanatička 29), a u 12.35 sati održat će sastanak s gradonačelnikom Pule Filipom Zoričićem (Komunalna palača, Forum 1).

Nakon toga, u 13.15 sati, premijer Plenković posjetit će brodogradilište Uljanik gdje će održati sastanak s predstavnicima Uprave brodogradilišta, a potom će, u 14 sati, obići Opću bolnicu Pula (Santorijova 24a).

Po završetku posjeta Puli, u 14.50 sati, posjetit će tvrtku Infobip u Vodnjanu, te u 15.40 sati, tvrtku BAT u Kanfanaru, prilikom čega će održati sastanke s predstavnicima obje tvrtke.

Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović te ministar zdravstva Vili Beroš.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.