Politika i društvo

iz pulske policije

'Redomat MUP' od ponedjeljka u Puli: Odaberi termin dolaska i prati red čekanja

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri jednostavna i brza koraka  rezervirate svoj termin kada vam to najviše odgovara


 
1 min
Zoran Angeleski

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri jednostavna i brza koraka  rezervirate svoj termin kada vam to najviše odgovara

U Puli će od ponedjeljka (preksutra) u primjeni biti aplikacija za mobilni pristup redomat.mup.hr, putem koje će građani moći odabrati svoj termin dolaska i pratiti red čekanja.

Kako kažu u Policijskoj upravi istarskoj, za rješavanje upravnih poslova i poslova sa strancima građani se više ne trebaju naručivati, već mogu u redovno radno vrijeme pristupiti u službene prostorije Policijske uprave istarske i policijskih postaja.

U sjedištu policijske uprave u Puli u primjeni je e-redomat za izdavanje brojeva građana.

Građani svoj redni broj za pojedinu uslugu mogu neposredno preuzeti na redomat uređaju, smještenom na ulazu u prostore upravnih poslova, a od ponedjeljka, 17. siječnja, u primjeni će biti i aplikacija za mobilni pristup redomat.mup.hr, putem koje će građani moći odabrati svoj termin i pratiti red čekanja.

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP.

Za rješavanje upravnih poslova i poslova sa strancima građani se više ne trebaju naručivati, već mogu u redovno radno vrijeme pristupiti u službene prostorije Policijske uprave istarske i policijskih postaja

Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo jednostavan i brz način rezervirate svoj termin kada Vama to najbolje odgovara.

-Molimo buduće korisnike aplikacije da poštuju pravilo ‘jedna punoljetna osoba-jedan bro’j te da se poštuje vrijeme naručivanja, a u slučaju spriječenosti da se termin otkaže kroz aplikaciju, poručuju iz policije.


Foto: PU Istarska

Nastavite čitati

Pula
 

'NIKAD VIŠE UHLJEBLJIVANJA' Gradonačelnik Zoričić o pripajanju triju gradskih firmi Pula Sportu: "Neće biti otkaza, ni smanjenja plaća, no bit će manje troškova, a više efikasnosti"

"Dobili smo punu sliku stanja u svim društvima i možemo ići u spajanje kako bismo imali nov početak i čistu tvrtku koja nikad više neće biti poligon za uhljebljivanje. Ovim postupkom željeli smo se resetirati od svih devijacija na koje se više ne želim vraćati. Promijenili smo standarde i, bio ja na čelu Pule ili netko drugi, Puležanke i Puležani više nikad neće dozvoliti povratak na staro“, rekao je gradonačelnik Zoričić

Pula
 

Zoričić i Miletić projekt GOO-a provode samo formalno

Naš je prijedlog bio usvojen te je tijekom lipnja i rujna održana edukacija za 21 učiteljicu iz pulskih osnovnih škola. Nakon provedene edukacije, započela je realizacija programa za pulske petašice i petaše. Iznos od 250.000 kuna će na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća rebalansom biti smanjen za 65.000 kuna koji nisu potrošeni jer je odabrana edukacija za učitelje s manjim brojem sati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.