Politika i društvo

iz pulske policije

'Redomat MUP' od ponedjeljka u Puli: Odaberi termin dolaska i prati red čekanja

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri jednostavna i brza koraka  rezervirate svoj termin kada vam to najviše odgovara


 
2 min
Zoran Angeleski

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri jednostavna i brza koraka  rezervirate svoj termin kada vam to najviše odgovara

U Puli će od ponedjeljka (preksutra) u primjeni biti aplikacija za mobilni pristup redomat.mup.hr, putem koje će građani moći odabrati svoj termin dolaska i pratiti red čekanja.

Kako kažu u Policijskoj upravi istarskoj, za rješavanje upravnih poslova i poslova sa strancima građani se više ne trebaju naručivati, već mogu u redovno radno vrijeme pristupiti u službene prostorije Policijske uprave istarske i policijskih postaja.

U sjedištu policijske uprave u Puli u primjeni je e-redomat za izdavanje brojeva građana.

Građani svoj redni broj za pojedinu uslugu mogu neposredno preuzeti na redomat uređaju, smještenom na ulazu u prostore upravnih poslova, a od ponedjeljka, 17. siječnja, u primjeni će biti i aplikacija za mobilni pristup redomat.mup.hr, putem koje će građani moći odabrati svoj termin i pratiti red čekanja.

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP.

Za rješavanje upravnih poslova i poslova sa strancima građani se više ne trebaju naručivati, već mogu u redovno radno vrijeme pristupiti u službene prostorije Policijske uprave istarske i policijskih postaja

Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo jednostavan i brz način rezervirate svoj termin kada Vama to najbolje odgovara.

-Molimo buduće korisnike aplikacije da poštuju pravilo ‘jedna punoljetna osoba-jedan bro’j te da se poštuje vrijeme naručivanja, a u slučaju spriječenosti da se termin otkaže kroz aplikaciju, poručuju iz policije.


Foto: PU Istarska

Nastavite čitati

Pula
 

Otvoren počasni konzulat Gruzije u Puli

"Naša suradnja počiva na zajedničkim europskim vrijednostima. U tom duhu još jednom želim potvrditi kako Hrvatska pruža punu potporu Gruziji u nastojanju da postane članica Europske unije i NATO-a" - poručio je Grlić Radman dodavši kako čvrsto vjeruje da gruzijski narod pripada europskoj zajednici naroda te da je mjesto Gruzije unutar Europe i Europske unije

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.