Politika i društvo

SPREMA SE KAMPANJA

STARA LJUBAV U režiji Kreše Macana, Manjgura snima reklamni spot za Dalibora Pausa i IDS?

Kako bi sve bilo baš kako treba, Paus je angažirao omiljenog IDS-ovog PR stručnjaka Krešimira Macana, vlasnika tvrtke Manjgura, koja je, podsjetimo bila angažirana na brojnim PR poslovima za Grad Pulu za što je tadašnji gradonačelnik Boris Miletić usluge te marketinške agencije izdašno plaćao iz gradskog proračuna


 
1 min
Danijela Bašić-Palković
Krešimir Macan ima sinopsis Foto D.Mladenović

Kako bi sve bilo baš kako treba, Paus je angažirao omiljenog IDS-ovog PR stručnjaka Krešimira Macana, vlasnika tvrtke Manjgura, koja je, podsjetimo bila angažirana na brojnim PR poslovima za Grad Pulu za što je tadašnji gradonačelnik Boris Miletić usluge te marketinške agencije izdašno plaćao iz gradskog proračuna

Superizborna 2024. sve je bliže, a u skladu s nadolazećim izbornim ciklusom za hrvatski i europski parlament, treba se na vrijeme pobrinuti i za promotivnu kampanju.

Sve to vrlo dobro zna šef IDS-a Dalibor Paus koji je danas u središtu Pule snimao spot. Nije bio raspoložen za izjave, pa nismo uspjeli doznati radi li se o nekoj novoj stranačkoj kampanji ili tek video uratku kojeg će IDS puštati uoči izbora.

Foto Dean Mladenović

Kako bi sve bilo baš kako treba, Paus je angažirao omiljenog IDS-ovog PR stručnjaka Krešimira Macana, vlasnika tvrtke Manjgura, koja je, podsjetimo bila angažirana na brojnim PR poslovima za Grad Pulu za što je tadašnji gradonačelnik Boris Miletić usluge te marketinške agencije izdašno plaćao iz gradskog proračuna.

Jasno je da Macan nastavio surađivati s IDS-om i nakon što je na čelnoj funkciji stranke, Miletića zamijenio Dalibor Paus.


Nastavite čitati

Pula
 

Vijećnici komentirali raspašoj u Gradu Puli: "Ovakva politička nestabilnost se ne pamti u povijesti grada"

Počelo je s Lenom Radunić lani u srpnju, a kulminiralo jučer s Anjom Ademi. Otkad je nezavisni Filip Zoričić došao na čelo Grada Pule sveukupno je smijenjeno (rotiralo se, dalo ostavke) devet pročelnika/ca. Nakon informacije o ostavci desne ruke gradonačelnika, Istra24 je razgovarala s pulskim vijećnicima i vijećnicama, među kojima je i vijećnik Nezavisne liste Filipa Zoričića

Pula
 

Festival srpske kulture u Istri održat će se pod nazivom "Milunka Savić heroina Velikog rata"

"Društveni je trenutak takav da se sve više pažnje posvećuje ženama i njihovim pravima, a Milunka je jedan egzemplar. Naime, predstavljala se kao muško da bi otišla na front umjesto brata, podvezala  je zavoj preko grudi i prošla kalvarije rata i bila ranjavana. Ima, naime, više odlikovanja od Ivane Orleanske",  najavio je temu ovogodišnjeg festivala direktor Srpskog kulturnog centra u Istri Milan Rašula

Pula
 

Pulski Možemo!:"Sječa na Valkanama je nezakonita"

"Zakon je jasan - bez dozvole odnosno doznake Hrvatskih šuma - sječa je zabranjena", poručuju Možemovci, a sumnja u zakonitost sječe potvrđena je u odgvoru Hrvatski šuma "pa se bageri i sva prateća teška mehanizacija moraju odmah zaustaviti"

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.