Politika i društvo

PRIMJEDBE DO 29.OŽUJKA

U Domu sportova Mate Parlov 18. ožujka javno izlaganje o II. Izmjenama i dopunama UPU Lungo mare

Plansko rješenje II. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja „Lungo mare“ odnose se isključivo na lokaciju postojećeg nogometnog igrališta i njegovog neposrednog okruženja


 
2 min
Danijela Bašić-Palković ⒸFOTO: Manuel Angelini

Plansko rješenje II. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja „Lungo mare“ odnose se isključivo na lokaciju postojećeg nogometnog igrališta i njegovog neposrednog okruženja

Grad Pula organizira stručno javno izlaganje o prijedlogu II.Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja „Luno Mare“, koje će se održati 18. ožujka u 17 sati u pulskom Domu sportova Mate Parlov.

Poveznica na javno izlaganje putem Webex platforme bit će objavljena na mrežnim stranicama Grada pule (www.pula.hr) uz objavu javne rasprave.

Osim javnog izlaganja, 15. ožujka počinje javna rasprava o istim izmjenama plana, koja će trajati do 29. ožujka.

Plansko rješenje II. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja „Lungo mare“ odnose se isključivo na lokaciju postojećeg nogometnog igrališta i njegovog neposrednog okruženja.

Javni uvid u prijedlog izmjena za vrijeme trajanja javne rasprave, može se izvršiti u prostorijama Upravnog odjela za prostorno planiranje i zaštitu okoliša na adresi Forum 2, svakim radnim danom od 9 do 15 sati.

Također, uvid u prijedlog Plana može se izvršiti na službenim stranicama Grada Pule www.pula.hr.

Za vrijeme trajanja javne rasprave, javnopravno tijelo koje je dalo, odnosno trebalo dati zahtjeve za izradu prostornog plana, u javnoj raspravi sudjeluje davanjem mišljenja o prihvaćanju tih zahtjeva, odnosno mišljenja o primjeni posebnog propisa ili dokumenta koji je od utjecaja na prostorni plan.

Mišljenja na Prijedlog plana potrebno je dostaviti  zaključno do 29. ožujka 2022. godine, a u suprotnom će se smatrati da je mišljenje dano, odnosno da je prostorni plan izrađen u skladu s danim zahtjevima.

U vrijeme trajanja javne rasprave, sudionici mogu uputiti prijedloge i primjedbe u pisanom obliku na adresu Upravnog odjela za prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Forum 2, ili u elektroničkom obliku na adresu  pisarnica@pula.hr

Prijedlozi i primjedbe trebaju se uputiti najkasnije do 29. ožujka 2022. godine.

Zasad se još ne zna lokacija i točno vrijeme javne tribine UPU Lungo mare za javnost koju su nedavno najavili koalicijski partneri u Puli.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.