Politika i društvo

poznati glazbenik obratio se puležanima

(VIDEO) Darko Rundek na Lungomareu: "E sad tu zamislite jedan veeeliki lijepi hotel od osam katova... Ili, izađite na referendum!"

Dok investitor u hotel na Valkanama na jumbo plakatima obećava 250 novih radnih mjesta, da 'Pula konačno ide naprijed', te poručuje da Pula gubi od Rovinja '0-3' kada su posrijedi hoteli s pet zvjezdica, podršku očuvanju Lungomare daju i poznati glazbenici i umjetnici, poput Rundeka i Mile Kekina. Doduše, ne i oni pulski


 
1 min
Zoran Angeleski
"veeeliki hotel'

Dok investitor u hotel na Valkanama na jumbo plakatima obećava 250 novih radnih mjesta, da 'Pula konačno ide naprijed', te poručuje da Pula gubi od Rovinja '0-3' kada su posrijedi hoteli s pet zvjezdica, podršku očuvanju Lungomare daju i poznati glazbenici i umjetnici, poput Rundeka i Mile Kekina. Doduše, ne i oni pulski

"E da, e sad tu zamislite jedan veeeliki lijepi hotel od osam katova... Ili, izađite na referendum, poručio je Puležanima s lica mjesta na Valkanama Darko Rundek, objavivši je potom na svom Facebook profilu.

Frontmen kultnog Haustora, jedan od glavnih aktera Novog vala, glazbenik, pjesnik, kantautor imao je potrebu na ovaj način obratiti se građanima Pule 15 dana uoči referenduma za Lungomare, a nakon što je sinoć na pulskom Kaštelu održao koncert s iznimnom glazbenicima. Sinoć je promovirao posljednji album 'Brisani prostor', ne mimoišavši klasike Haustora.

Dok investitor u hotel na Valkanama na jumbo plakatima obećava 250 novih radnih mjesta, da 'Pula konačno ide naprijed', te poručuje da Pula gubi od Rovinja '0-3' kada su posrijedi hoteli s pet zvjezdica, podršku očuvanju Lungomare daju i poznati glazbenici i umjetnici. Doduše, ne baš oni pulski.

Prije Rundeka, podršku je dao i vođa Hladnog piva Mile Kekin.


Nastavite čitati

Pula
 

Srijeda u znaku žena (a u jutro i djece)

Pored jedne od najznačajnijih imena ovogodišnjeg izdanja, Kapke Kassabove, svoje će knjige predstaviti i talijanska književnica Marta Barone te avangardna pjesnikinja i kultna performerica Katalin Ladik. Pulsku publiku za kraj večeri očekuje performans talijanskog kolektiva Tre allegri ragazzi morti * Nataša Ozmec i Vlasta Prohaska u programu Librić na Sajmu te najmlađoj publici održati radionicu „Kako je divan svijet oko nas“.

Pula
 

MARSOVO POLJE DOBIVA DVA NOGOMETNA IGRALIŠTA ZA GRAĐANE, KUPALIŠTE STOJA STRUJU I KANALIZACIJU Iduće godine na te lokacije iz Proračuna ide više od milijun eura!

Na Marsovom polju izgradit će se sportsko-rekreacijski centar s dva nogometna igrališta, dva pomoćna terena odnosno trening poligona, staze za trčanje i rekreaciju te zelene površine za vježbanje, a sve to za građane i rekreativce * Kupalište Stoja ide u cjelovitu rekonstrukciju svih objekata, uređenje površina i izgradnju prijeko potrebne infrastrukture

Pula
 

GRAD PULA ZAKINUO MLAĐE OD 30 Neko dijete vrijedi dva boda, neko bod i pol. Na listi i hrvatski branitelji stari 29 godina

U Puli su postojale tri dobne skupine (do 29 godina, od 30 do 45 godina te od 46 godina naviše), a pritom su mlađi od 30 godina dobivali najmanji broj bodova – svega šest * Među neobična bodovanja spada i podatak da iako svako dijete podnositelju zahtjeva osigurava dva boda, na objavljenoj Listi prvenstva ima i onih s nelogična tri boda pod tom kategorijom. Ima i onih koji su sa svojih 29 godina dobili pet bodova kao hrvatski branitelji, i tako dalje i tako dalje

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.