Politika i društvo

Koordinacija s vijećnicima

Zoričić najavio tematske sjednice o Uljanik standardu, društvenim ugovorima za Kaštijun i Vodovod te tribinu UPU Lungomare

Gradonačelnik je izvijestio o aktivnostima Grada u pronalasku smještaja za stanare samačkih domova, dugovanjima Uljanik standarda prema Gradu te o pregovorima za kolektivne ugovore pulskih dječjih vrtića, Pulaprometa i Herculanee


 
1 min
Istra24

Gradonačelnik je izvijestio o aktivnostima Grada u pronalasku smještaja za stanare samačkih domova, dugovanjima Uljanik standarda prema Gradu te o pregovorima za kolektivne ugovore pulskih dječjih vrtića, Pulaprometa i Herculanee

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić danas je na koordinaciji s predstavnicima stranaka i nezavisnih lista najavio održavanje tematskih sjednica Gradskih vijeća o Uljanik standardu, društvenim ugovorima za Kaštijun i Vodovod i tribinu UPU Lungomare.

Vijećnike je izvijestio o aktivnostima Grada u pronalasku smještaja za stanare samačkih domova, dugovanjima Uljanik standarda prema Gradu te o pregovorima za kolektivne ugovore pulskih dječjih vrtića, Pulaprometa i Herculanee.

Na koordinaciju su se odazvali Dušica Radojčić u ime Kluba vijećnika Možemo!, Ivana Mohorović u ime Nezavisne liste Filipa Zoričića, Igor Belas iz SDP-a i  Elena Puh Belci u ime Kluba vijećnika koalicije IDS-ISU-Zeleni. Ispred HDZ-a nije došao nitko, kao ni Milan Rašula, zastupnik srpske nacionalne manjine.


Nastavite čitati

Pula
 

PULSKA ŠKOLA ŠIJANA DOBIVA DODATNO KRILO Šest novih učionica konačno će omogućiti rad u jednoj smjeni. Ravnateljica Tomljanović: "Ovome se svi radujemo! "

Moram pohvaliti projektante jer su prekrasno sve uklopili u cjelokupni ambijent i prostor. Lijepo smo surađivali; zanimale su ih naše potrebe, a mi smo tražili njihova stručna rješenja. Jer, na kraju je važno da taj prostor bude održiv, rekla nam je ravnateljica, dodavši i da je posebno sretna što oba vanjska igrališta ostaju u funkciji, a novi će ulaz, namijenjen najmlađima, rasteretiti onaj opasni, bočni iz Vodovodne ulice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.