Sport i rekreacija

4x4x48Goggins Challenge Pula

Dvodnevna humanitarna akcija koja promovira tjelesnu aktivnost

Ako mislite da ne možete trčati nema veze, hodajte, vozite biciklu, preskačite vijaču ili samo dođite podržati trkače koji se priključe akciji, poziva organizator Ivan Pentek


 
2 min
Borka Petrović

Ako mislite da ne možete trčati nema veze, hodajte, vozite biciklu, preskačite vijaču ili samo dođite podržati trkače koji se priključe akciji, poziva organizator Ivan Pentek

U subotu u 5 sati ujutro počet će dvodnevni humanitarni challenge u trajanju od 48 sati nazvan 4 x 4 x 48 pod nazivom "4x4x48 Goggins Challenge Pula".

Cilj je, kao što samo ime kaže, biti aktivan odnosno trčati 4 milje svakih 4 sata i tako kroz 48 sati.

- Ako mislite da ne možete trčati nema veze, hodajte, vozite biciklu, preskačite vijaču ili samo dođite podržati trkače koji se priključe akciji, poziva organizator Ivan Pentek.

Cilj akcije Goggins Challenge Pula je prikupljanje donacija za djecu s posebnim potrebama. Sudjelovati mogu svi zainteresirani i spremni na izazov, ali su potrebni i oni koji će bodriti. Donacije u obliku sportske opreme prikupljaju se za Školu za odgoj i obrazovanje Pula.

Donacije će se prikupljati do srijede 9. ožujak i moguće ih je u obliku poklon bona ili sportskog rekvizita predati u Decathlon Pula trgovini na za to naznačeno mjesto. Uručenje dara ustanovi slijedi u petak 11. ožujka.

Izazov se sastoji od 12 dionica po 4 milje, Ivan će ih otrčati sve, a pridružiti mu se mogu svi, u onoliko dionica koliko su u mogućnosti.

  • subota, 9:00 sati - Šijanska šuma (glavna livada kod gornje ceste)
  • subota, 13:00 sati - Šijanska šuma (glavna livada kod gornje ceste)
  • subota, 17:00 sati - šetnica Lungo mare (parking kod adrenalinskog parka iznad Mornara)
  • nedjelja, 9:00 sati - Šijanska šuma (glavna livada kod gornje ceste
  • nedjelja, 13:00 sati - Šijanska šuma (glavna livada kod gornje ceste)
  • nedjelja, 17:00 sati - šetnica Lungo mare (parking kod adrenalinskog parka iznad Mornara)

Više informacija na Facebook stranici događaja.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.