Sport i rekreacija

4x4x48Goggins Challenge Pula

Dvodnevna humanitarna akcija koja promovira tjelesnu aktivnost

Ako mislite da ne možete trčati nema veze, hodajte, vozite biciklu, preskačite vijaču ili samo dođite podržati trkače koji se priključe akciji, poziva organizator Ivan Pentek


 
2 min
Borka Petrović

Ako mislite da ne možete trčati nema veze, hodajte, vozite biciklu, preskačite vijaču ili samo dođite podržati trkače koji se priključe akciji, poziva organizator Ivan Pentek

U subotu u 5 sati ujutro počet će dvodnevni humanitarni challenge u trajanju od 48 sati nazvan 4 x 4 x 48 pod nazivom "4x4x48 Goggins Challenge Pula".

Cilj je, kao što samo ime kaže, biti aktivan odnosno trčati 4 milje svakih 4 sata i tako kroz 48 sati.

- Ako mislite da ne možete trčati nema veze, hodajte, vozite biciklu, preskačite vijaču ili samo dođite podržati trkače koji se priključe akciji, poziva organizator Ivan Pentek.

Cilj akcije Goggins Challenge Pula je prikupljanje donacija za djecu s posebnim potrebama. Sudjelovati mogu svi zainteresirani i spremni na izazov, ali su potrebni i oni koji će bodriti. Donacije u obliku sportske opreme prikupljaju se za Školu za odgoj i obrazovanje Pula.

Donacije će se prikupljati do srijede 9. ožujak i moguće ih je u obliku poklon bona ili sportskog rekvizita predati u Decathlon Pula trgovini na za to naznačeno mjesto. Uručenje dara ustanovi slijedi u petak 11. ožujka.

Izazov se sastoji od 12 dionica po 4 milje, Ivan će ih otrčati sve, a pridružiti mu se mogu svi, u onoliko dionica koliko su u mogućnosti.

  • subota, 9:00 sati - Šijanska šuma (glavna livada kod gornje ceste)
  • subota, 13:00 sati - Šijanska šuma (glavna livada kod gornje ceste)
  • subota, 17:00 sati - šetnica Lungo mare (parking kod adrenalinskog parka iznad Mornara)
  • nedjelja, 9:00 sati - Šijanska šuma (glavna livada kod gornje ceste
  • nedjelja, 13:00 sati - Šijanska šuma (glavna livada kod gornje ceste)
  • nedjelja, 17:00 sati - šetnica Lungo mare (parking kod adrenalinskog parka iznad Mornara)

Više informacija na Facebook stranici događaja.


Nastavite čitati

Pula
 

Kolbasova "Naša djeca" iznimno dirljivo ostvarenje - Ankovićev stil u "Proslavi" vrlo izravan i brutalan

Može se reći da je Anković svojim redateljskim pristupom doista uspio u filmski medij prenijeti svu onu izlagačku škrtost i reduciranost u prikazu jednog iznimno okrutnog svijeta, što je glavno obilježje Karakaševe proze. Pritom filmska “Proslava” jako dobro komunicira s gledateljem na dvije razine * Dokumentarni film "Naša djeca" ne govori samo o nekim važnim propustima o životu, tjerajući gledatelje da ujedno preispituju sebe i svoje životne poteze, nego je prožeto i sveobuhvatnijim osjećajima prolaznosti i melankolije

Pula
 

U ROCK GALERIJI Večeras promocija 5. izdanja "Ex yu rock enciklopedije" renomiranog kritičara Petra Janjatovića

Prva enciklopedija izašla je 1998. godine, a ovo izdanje, u odnosu na prethodno, sadrži oko 30 novih enciklopedijskih jedinica. Knjiga ima 448 stranica, ilustrirana je crno-bijelim fotografijama, ali novost u ovom izdanju je i sekcija s fotografijama u boji. "Ex Yu rock enciklopedija" Petra Janjatovića predstavlja temelj profesionalnog pristupa jednom od najbogatijih vidova masovne kulture na ovim prostorima tijekom proteklih 60 godina

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.