Sport i rekreacija

POREČ

Prijem za kuglačice - svjetsku viceprvakinju Natašu Ravnić i europsku viceprvakinju u tandemu Niku Štetić

Iza njih je već desetak međunarodnih turnira u ovoj godini, a pred njima je nagodinu i Svjetsko prvenstvo u Budimpešti, kao i Europsko prvenstvo u Apatinu, za što se već pripremaju


 
1 min
Istra24

Iza njih je već desetak međunarodnih turnira u ovoj godini, a pred njima je nagodinu i Svjetsko prvenstvo u Budimpešti, kao i Europsko prvenstvo u Apatinu, za što se već pripremaju

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i zamjenik predsjednika Sportske zajednice Grada Poreča Dalibor Jakovičić održali su danas prijem za Natašu Ravnić, koja je na Svjetskom pojedinačnom prvenstvu u kuglanju u slovačkom Breznu osvojila srebrnu medalju te Niku Štetić, koja je na Europskom prvenstvu u Breznu u tandemu s Majom Belošević osvojila srebro. Obje su članice iznimno uspješnog porečkog Ženskog kuglačkog kluba Istra, predvođenog trenericom Ružicom Močibob.

Gradonačelnik je zahvalio kuglačicama na konstantnim vrhunskim rezultatima.

Nataša Ravnić zahvalila se na prijemu i rekla kako su ovi rezultati došli nakon napornih treninga. „To govorimo i mlađim članicama kluba, treba raditi, dati sve od sebe. Samo ispravan trening donosi dobar hitac, pa time i dobar rezultat. Sve one žele upijati i učiti, a to znači puno.“, rekla je Ravnić. Iza njih je već desetak međunarodnih turnira u ovoj godini, a pred njima je nagodinu i Svjetsko prvenstvo u Budimpešti, kao i Europsko prvenstvo u Apatinu, za što se već pripremaju.  


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.