Sport i rekreacija

HRVAČKI KLUB ISTARSKI BORAC

TURNIR U SARAJEVU: Jure Rajković okitio se zlatom, brončane medalje za Gabrijela Stanića, Erika Mikašinovića i Maru Perković

Jure Rajković je nastupio u kategoriji do 62 kg u uzrastu stariji dječaci te s četiri pobjede popeo na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja te je dobio trofej za najuspješnijeg stranog natjecatelja


 
1 min
Istra24

Jure Rajković je nastupio u kategoriji do 62 kg u uzrastu stariji dječaci te s četiri pobjede popeo na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja te je dobio trofej za najuspješnijeg stranog natjecatelja

U subotu je u Sarajevu održan međunarodni turnir u hrvanju “Kup Grada Sarajeva”, koji je organizirao hrvački klub “Sarajevo” za uzraste početnika, mlađih dječaka, mlađih djevojčica, starijih dječaka, starijih djevojčica, kadeta i seniora.

Okupili su se klubovi iz pet država Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije, a boje naše županije branio je Istarski borac. Pulski klub nastupio je u uzrastu početnika, starijih dječaka i starijih djevojčica sa petoricom svojih predstavnika i kući se vratio s četiri medalje. Zlatnom se okitio Jure Rajković, bronce su oko vrata stavili Gabrijel Stanić, Erik Mikašinović i Mara Perković.

Jure Rajković je nastupio u kategoriji do 62 kg u uzrastu stariji dječaci te s četiri pobjede popeo na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja te je dobio trofej za najuspješnijeg stranog natjecatelja. Matej Topolko je svoj nastup završio na petom mjestu, a imao je dvije borbe.

Erik Mikašinović i Gabrijel Stanić su oboje završili na trećem mjestu u kategorijama do 30 i 34 kg u uzrastu početnici.

U uzastu starijie djevojčice nas klub predstavljala je Mara Perković u kategoriji do 54 kg, a završila je na trećem mjestu.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.