Život

Jedna je od voditeljica "Dore"

Franka Batelić Ćorluka: Kao pjevačica točno ću znati kako se svatko od glazbenika osjeća na pozornici

Jedva čekam i zaista sam uzbuđena! Dora je veliki televizijski projekt koji, otkad znam za sebe volim i pratim. A i natjecala sam se više puta. Mislim da sa svojim prvim voditeljskim angažmanom - i to baš na Dori - mogu puno dati, kazala je Franka


 
2 min
Borka Petrović
Franka i Elizabeta

Jedva čekam i zaista sam uzbuđena! Dora je veliki televizijski projekt koji, otkad znam za sebe volim i pratim. A i natjecala sam se više puta. Mislim da sa svojim prvim voditeljskim angažmanom - i to baš na Dori - mogu puno dati, kazala je Franka

Voditeljski trojac ovogodišnje Dore, na kojoj se bira pjesma koja će nas predstavljati na Eurosongu činit će iskusni HRT-ov voditelj, "zaštitno lice" A strane i brojnih zabavnih emisija Hrvatske televizije Duško Ćurlić te dvije iznimne dame: pjevačica, ali i naša svojedobna predstavnica na Eurosongu Franka Batelić Ćorluka te mlada glumica varaždinskog HNK i dobitnica Zlatnog studija za novo kazališno lice 2019. godine, Elizabeta Brodić.

- Jedva čekam i zaista sam uzbuđena! Dora je veliki televizijski projekt koji, otkad znam za sebe volim i pratim. A i natjecala sam se više puta. Mislim da sa svojim prvim voditeljskim angažmanom - i to baš na Dori - mogu puno dati, jer sam pjevačica i točno znam kako se svatko od glazbenika osjeća na toj pozornici u tom trenutku. Kada su me s HRT-a pitali, prvo sam pomislila - ma nema šanse, pa ja nisam voditeljica! Ali onda sam malo bolje razmislila i shvatila kako bih zapravo mogla puno naučiti iz ovog iskustva, rekla je Franka.

Izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije - Dora 2022., održat će se u izravnom prijenosu HRT-a 19. veljače u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji.

"Naša" Franka i dalje, kad god ulovi vremena, rado boravi u rodnom Rapcu, kojeg često naziva "moje najsretnije mjesto na svijetu", sa svojim suprugom, slavnim nogometašem Vedranom Ćorlukom i sinom.


FOTO. HRT

Nastavite čitati

Istra
 

ROVIGNO: Conferenza e tavola rotonda dedicate alla figura di Antiono Borme

La sua vicenda politica – paradigmatica di un’epoca storica travagliata – nel 1974 gli riservò prima la nota “defenestrazione”, ovvero la destituzione dall’incarico di Presidente dell’Unione degli Italiani dell’Istria e di Fiume, poi portarlo a diventare il primo presidente dell’Unione Italiana, nel 1991 * All'appuntamento, organizzato dalla Comunità degli Italiani di Rovigno, parteciperanno Giovanni Radossi, Ezio Giuricin e Gianfranca Baldini Suran

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.