Život

učenica pulske gimnazije

Kim Radešić prva na državnom natjecanju iz kemije

Pulska gimnazijalka pozvana je na Međunarodnu olimpijadu iz predmeta STEM područja koje će se održati 10.  svibnja u Češkoj


 
1 min
Borka Petrović

Pulska gimnazijalka pozvana je na Međunarodnu olimpijadu iz predmeta STEM područja koje će se održati 10.  svibnja u Češkoj

Na državno natjecanje iz kemije, koje se ove godine održalo u Vinkovcima, kvalificirala se i Kim Radešić, učenica 1. g razreda Gimnazije Pula.

Kim je u kategoriji prvih razreda srednje škole osvojila prvo mjesto i tako postala najbolja učenica iz kemije. Mentorica joj je bila profesorica kemije Danijela Litar Perković.

Kim je pozvana i na Međunarodnu olimpijadu iz predmeta STEM područja koje će se održati 10.  svibnja u Češkoj.

Čestitamo mladoj Kim!


FOTO: Gimnazija Pula

Nastavite čitati

Pula
 

PULSKA ŠKOLA ŠIJANA DOBIVA DODATNO KRILO Šest novih učionica konačno će omogućiti rad u jednoj smjeni. Ravnateljica Tomljanović: "Ovome se svi radujemo! "

Moram pohvaliti projektante jer su prekrasno sve uklopili u cjelokupni ambijent i prostor. Lijepo smo surađivali; zanimale su ih naše potrebe, a mi smo tražili njihova stručna rješenja. Jer, na kraju je važno da taj prostor bude održiv, rekla nam je ravnateljica, dodavši i da je posebno sretna što oba vanjska igrališta ostaju u funkciji, a novi će ulaz, namijenjen najmlađima, rasteretiti onaj opasni, bočni iz Vodovodne ulice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.