Pobjednice 24. dječjeg festivala "Veseli glasi – Voci allegre" Vita Viljanac i Bella Barbarić
Žiri je ocjenjivao intonaciju, interpretaciju, odnosno vokalnu izvedbu i scenski nastup, a odluku je bilo vrlo teško donijeti
S fokusom na istraživanje, tradiciju i kreativnost, sudionici će imati priliku učiti od iskusnih kuhara, razvijati svoje kulinarske vještine i uroniti u svijet eno-gastronomije * Kotizacija iznosi 40 eura po osobi po pojedinoj radionici ili 100 eura za sve tri radionice a uključuje sav potreban materijal, degustaciju spravljenih jela te konzumaciju vina i stručno vodstvo poznatih chefova
S fokusom na istraživanje, tradiciju i kreativnost, sudionici će imati priliku učiti od iskusnih kuhara, razvijati svoje kulinarske vještine i uroniti u svijet eno-gastronomije * Kotizacija iznosi 40 eura po osobi po pojedinoj radionici ili 100 eura za sve tri radionice a uključuje sav potreban materijal, degustaciju spravljenih jela te konzumaciju vina i stručno vodstvo poznatih chefova
Radionicama "Cooking Show" istraživat će se koncept kulinarske kreativnosti i kulinarske tradicije. Renomirani kuhari poznati po svojim inovativnim pristupima kuhanju pokazat će kako kombinirati različite kulinarske tradicije, okuse i tehnike za stvaranje jedinstvenih i uzbudljivih jela. Sudionici će naučiti kako eksperimentirati sa sastojcima, uravnotežiti okuse i predstaviti svoje kreacije na vizualno privlačne načine te naučiti kako sljubiti određene vrste vina sa pripremljenim jelima. Ovim tipom radionica potiče se sudionike da razmišljaju izvan okvira i razviju vlastiti kulinarski stil.
"Cooking Show" je usmjeren na istraživanje raznih kulinarskih užitaka. Renomirani kuhari različitih kulinarskih profila pokazat će svoje znanje u pripremi jela s potpisom. Sudionici će imati priliku promatrati i naučiti tehnike kuhanja, odabir sastojaka i stilove prezentacije. Interaktivne demonstracije i praktična iskustva omogućit će polaznicima da poboljšaju svoje kulinarske vještine i prošire svoje gastronomske horizonte.
Radionica "Cooking Show" nije samo edukativna radionica za kulinarske entuzijaste, već služi i kao sredstvo za promicanje i očuvanje kulinarske tradicije. Nastupom renomiranih kuhara, radionicama se želi ukazati na važnost kulturne baštine u gastronomiji a korištenjem lokalnih namirnica sa lokalnih OPG-ova podići svijest o svemu što nam zajednica nudi.
Prva radionica će se održati u petak 24.11 u 17 sati, voditelj radionice je chef Stefano Cosattini, druga radionica je u utorak 28.11. u 17 sati koju će voditi chef Damir Modrušan dok je treća radionica u četvrtak 30.11. sa početkom u 17 sati koju vodi chef Damjan Bistričić poznat kao i Le outlaw chef.
Kotizacija iznosi 40 eura po osobi po pojedinoj radionici ili 100 eura za sve tri radionice a uključuje sav potreban materijal, degustaciju spravljenih jela te konzumaciju vina i stručno vodstvo poznatih chefova.
Organizator projekta eno-gastro radionica je Turistička zajednica Općine Vižinada, uz financijsku potporu Upravnog odjela za turizam Istarske županije.
S fokusom na istraživanje, tradiciju i kreativnost, sudionici će imati priliku učiti od iskusnih kuhara, razvijati svoje kulinarske vještine i uroniti u svijet eno-gastronomije.
Žiri je ocjenjivao intonaciju, interpretaciju, odnosno vokalnu izvedbu i scenski nastup, a odluku je bilo vrlo teško donijeti
Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu, predan u pritvorsku jedinicu policije
Glavni cilj ovog projekta je brižno čuvati kulinarsku tradiciju naših dragih baka, a kako to radi nona Annamaria Benčić iz Šišana pogledajte u videu
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.
Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.