Život

DANAS U 18 U OPTICI CENTAR U PULI

Lions Klub Pula: svečano zatvaranje akcije protiv sljepoće i slabovidnosti "DAJMO IM DA VIDE"

Prikupljene su rabljene naočale za potrebite u manje razvijenim zemljama, ali i sredstva za nabavu tiflotehničkog pomagala za dječaka Denija Brščića iz Pule, slijepog od rođenja


 
1 min
Istra24
ILUSTRACIJA: Pixabay

Prikupljene su rabljene naočale za potrebite u manje razvijenim zemljama, ali i sredstva za nabavu tiflotehničkog pomagala za dječaka Denija Brščića iz Pule, slijepog od rođenja

Danas (četvrtak), u 18 sati u optici “Centar”, održat će svečano zaključenje dviju listopadsko-studenačkih akcija na temu borbe protiv sljepoće i slabovidnosti,  jedne od pet glavnih fokusa lajonizma (uz borbu protiv dijabetesa, gladi, karcinoma kod djece te zaštitu okoliša), kojima su u proteklim tjednima obilježili  15. listopada – Međunarodni Dan bijelog štapa, odnosno Dan slijepih i slabovidnih.

U tradicionalnoj akciji „DAJMO IM DA VIDE" prikupljene su rabljene naočale za potrebite u manje razvijenim zemljama, u suradnji s Lion’s partnerima  „Optika Centar" u Flanatičkoj 19 kod Tržnice,  „Optiku D&A" na adresi Giardini 6, te optika „Vision Center Pula" u Ciscuttijevoj 18   

U akciji „S TOČKICOM SE MUČIM – POMOZI MI DA UČIM" članovi pulskog Lion Kluba prikupili su sredstva za nabavu tiflotehničkog pomagala za dječaka Denija Brščića iz Pule, slijepog od rođenja.


Nastavite čitati

Pula
 

Srijeda u znaku žena (a u jutro i djece)

Pored jedne od najznačajnijih imena ovogodišnjeg izdanja, Kapke Kassabove, svoje će knjige predstaviti i talijanska književnica Marta Barone te avangardna pjesnikinja i kultna performerica Katalin Ladik. Pulsku publiku za kraj večeri očekuje performans talijanskog kolektiva Tre allegri ragazzi morti * Nataša Ozmec i Vlasta Prohaska u programu Librić na Sajmu te najmlađoj publici održati radionicu „Kako je divan svijet oko nas“.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.