Za sve ljubitelje morskih delicija Turistička zajednica grada Poreča pripremila je u petak, 7. srpnja, od 19 sati na Carinskom gatu u Poreču novi gastro program „Pjat na molu“.
Bit će to prilika za kušanje lokalnih morskih delicija kao što su bakalar na bilo, salata od hobotnice, salata od sipa i kanaštrela, slanih sardona na rukoli, mariniranih sardona, dagnji i miješanih školjki na buzaru, brodeta sa palentom, šuga od lignji sa palentom, kapesanta na garbunu i srdela i brancina na žaru
Za ugodnu atmosferu i dobru zabavu pobrinuti će se Alfa Time Band, a Carinski gat će ponovno oživiti kroz druženje, nakon što je od početka ove godine, ulaskom u Schengensku zonu, postao otvoren i dostupan za sve.
Program će se odvijati u više termina tijekom turističke sezone – 7. i 14. srpnja te 4. i 11. kolovoza.
Bogati program Porečkog ljeta provjerite ovdje ili na Facebook stranici.