Život

počinje PromoArh 2023.

Poreč u jesen ulazi kao točka spajanja ključnih igrača iz sektora graditeljstva, opremanja i uređenja

U bogatom jesenskom programu Grada Poreča svoje mjesto je potvrdio PromoArh, međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja, koji u svom trećem izdanju ponovno dolazi u dvoranu Žatika


 
1 min
foto PromoArh

U bogatom jesenskom programu Grada Poreča svoje mjesto je potvrdio PromoArh, međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja, koji u svom trećem izdanju ponovno dolazi u dvoranu Žatika

Jedini sajam graditeljstva, opremanja i uređenja u Istri PromoArh, spreman je za svečano otvorenje u srijedu 20. rujna. U tri dana trajanja sajma, u porečkoj dvorani Žatika na 2.500 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora, okupit će se više od 90 domaćih, ali i europskih izlagača iz Slovenije, Italije, Austrije, Njemačke i Češke.

Bogata sajamska ponuda, koja uključuje čak više od 250 svjetskih brendova, i ove je godine usmjerena na najnovije tehnologije, usluge i trendove u graditeljstvu, ali i izmjene zakonske regulative. Izlagačima pruža prostor za istraživanje trendova, razmjenu ideja i ostvarivanje vrijednih kontakata, a posjetiteljima da na jednom mjestu, od renomiranih stručnjaka, iz prve ruke dobiju informacije i savjete o proizvodima, uslugama i novitetima, kao i ideje za svoje projekte.

PromoArh 2023. u srijedu u 10 sati svečano će otvoriti Željko Uhlir, državni tajnik Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, nakon čega će se okupljenima obratiti i gradonačelnik Poreča - Parenzo Loris Peršurić, zamjenica župana Istarske županije Jessica Acquavita, predsjednica HGK - Županijske komore Pula, Jasna Jaklin Majetić, predsjednik Obrtničke komore Istarske županije, Robert Momić te Nina Dražin Lovrec, predsjednica Hrvatske komore inženjera građevinarstva.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.