Život

NOVI TRENAŽNI LETOVI

Švicarski Boeing ponovno nad Pulom - Svako slijetanje 150 eura

Letovi Švicaraca izvode se, kažu iz Zračne luke Pula, prema zakonskim propisima i pod ovlašću Agencije za letove, a svaki touch down odnosno dolet na pulsku pistu Švicarce košta oko 150 eura


 
1 min
Martina Pereša ⒸFOTO: Manuel Angelini

Letovi Švicaraca izvode se, kažu iz Zračne luke Pula, prema zakonskim propisima i pod ovlašću Agencije za letove, a svaki touch down odnosno dolet na pulsku pistu Švicarce košta oko 150 eura

U svrhu obuke svojih profesionalnih pilota, švicarska aviokompanija Swiss Air danas ponovno izvodi trenažne letove nad Pulom.

Ovoga puta to čine sa zrakoplovom Boeing B777 - 300ER, i to u periodu od 8 do 18 i 45 sati.

Nedavno je naš portal ukazao na potencijalne opasnosti letova iznad urbane pulske zone te aktualizirao pitanje sigurnosti i rizika od mogućih tragedija.

Bilo je to za trenažnih letova koncem siječnja ove godine.

Tada je direktorica Zračne luka Pula, Nina Vojnić Žagar, za Istra24 izjavila kako se ovi letovi izvode prema zakonskim propisima i pod ovlašću Agencije za letove, dodavši da svaki touch down odnosno dolet na pulsku pistu Švicarce košta oko 150 eura.

No sada već imaju popust, a s obzirom na to da desetak godina u Puli obavljaju trenažne letove upravo u zimskom periodu.


Nastavite čitati

Pula
 

STRAH I TREPET U ZRAČNOJ LUCI PULA: Policija potvrdila fizičke obračune

-Taksist je prijetio kolegi da će mu polomiti noge, da će ga ubiti i slično. Bilo je situacija gdje su ljude dočekali i napali ispred kuće, ispred restorana, napali su dečka koji ima problema s kičmom. Bilo je situacija u kojima bi jedan taksist doslovno izvadio iz gepeka prtljagu gosta koji je već ušao u vozilo i prijetio kolegi „nećeš ti vozit gradove“, prepričava naš sugovornik

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.