republika - dugi
Život

SUTRA

U caffe baru La Resistance humanitarni pub kviz za Valentina Hrvatina

Riječ je o prvoj u nizu akcija Udruge cerebralne paralize Istarske županije koja je pokrenula humanitarnu akciju "Za Valenta od srca" putem koje prikupljaju sredstva za troškove rehabilitacije i smještaja za Valenta Hrvatina


 
1 min
Istra24
foto: Udruga cerebralne paralize Istarske županije

Riječ je o prvoj u nizu akcija Udruge cerebralne paralize Istarske županije koja je pokrenula humanitarnu akciju "Za Valenta od srca" putem koje prikupljaju sredstva za troškove rehabilitacije i smještaja za Valenta Hrvatina

Sutra, s početkom u 19:30 sati u velikom prostoru Caffe bara La Resistance održava se prva u nizu akcija Udruge cerebralne paralize Istarske županije koja je pokrenula humanitarnu akciju "Za Valenta od srca" putem koje prikupljaju sredstva za troškove rehabilitacije i smještaja za Valenta Hrvatina, a koja će trajati do 20. lipnja.

Radi se pub kvizu Pulske kvržice i Caffe bara La Resistance koji će sve kotizacije ekipa uplatiti humanitarnoj akciji. Prijaviti se možete preko društvenih mrrža Pulske kvržice ili direktno doći na pub kviz.Ukoliko se želite direktno uključiti u humanitarnu akciju sredstva možete osobno uplatiti na IBAN akcije. Podatke možete dobiti na broj mobitela 091 669 6690.

Prikupljena sredstava koristiti će se za pokrivanje troškova rehabilitacije i smještaja u poliklinici Glavić, gdje je Valent već tjedan dana na rehabilitaciji.

Valent Hrvatin, umjetnik i voditelj umjetničkih radionica, pretrpio je infarkt prednje spinalne arterije te je nažalost sada paraliziranim od vrata nadolje.


Nastavite čitati

Pula
 

(VIDEO) Pulska umirovljenica: "Rekla sam dosta! Nema pravo pucati na mene, sve sam snimila. Pod cijenu života branit ću pravo da sjednem na zidić i pomazim Vegu"

Najprije je vikao na mene, da mu skupljam štakore, da nemam što tu sjediti. Onda je po cijeloj dužini zida pobacao zemlju kako ne bih mogla sjediti, zatim me počeo tjerati prskajući me vodom. To sam prijavila policiji, no nakon toga napadi su bili sve žešći, ispričala nam je Puljanka * Policijski službenici u 2023. i 2024. godini u tri su navrata postupali po dojavama u Nazorovoj ulici poradi nesuglasica između građana koje su nastale u svezi hranjenja mačaka

Pula
 

Rozalija Javoran, dobitnica Grba Grada Pule: "Bilo je otpora pojedinaca, no gotovo svi zahtjevi roditelja djece s teškoćama su usvojeni"

Nije bilo lako, održala sam brojne prezentacije rada, sastanke na kojima su bili predstavnici Grada Pule, Istarske županije, Istarskih domova zdravlja, Centra za socijalnu skrb, Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda, Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju Martin Horvat iz Rovinja. Iako je bilo otpora nitko nije mogao ostati imun na činjenice, na brojne probleme koje s kojima se susreću roditelji djece s teškoćama, na njihove vapaje i u roku od godinu dana većina je zahtjeva, koje smo u radu zajednički postavili kao ciljeve, doista i riješena, veli Javoran

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.