Život

na gradskoj tržnici

U Puli održana akcija ''Omiljeni cvijet Ane Rukavine'

Prodajom tulipana, omiljena Anina cvijeta, prikupljale su se novčane donacije. U nešto više od sat vremena prodaje ograničenog broja tulipana prikupljeno je nekoliko tisuća kuna


 
1 min
Istra24

Prodajom tulipana, omiljena Anina cvijeta, prikupljale su se novčane donacije. U nešto više od sat vremena prodaje ograničenog broja tulipana prikupljeno je nekoliko tisuća kuna

Danas je u sklopu nacionalne akcije, pod pokroviteljstvom Gradske organizacije SDP Pule i Foruma žena SDP Pule, organizirana humanitarna akcija prodaje tulipana čiji je cijeli prihod namijenjen radu Zaklade Ana Rukavina, javljaju iz SDP-a.

Kroz organiziranje ove akcije želi se istaknuti nužnost potpore daljnjem razvoju sustava dobrovoljnih darivatelja koštane srži.

Socijaldemokratski forum žena SDP-a danas je u više od 90 gradova i općina, na više od 100 lokacija, organizirao tradicionalnu humanitarnu akciju „Omiljeni cvijet Ane Rukavine“ nakon dvogodišnje pauze zbog epidemioloških razloga.

Akciju su na pulskoj gradskoj tržnici predvodile saborska zastupnica Sanja Radolović i Patricija Šuster, predsjednica Foruma žena SDP Pule.

Prodajom tulipana, omiljena Anina cvijeta, prikupljale su se novčane donacije te još jednom treba istaknuti humanitarnu osviještenost naših sugrađana koja se potvrđuje iz akcije u akciju. U nešto više od sat vremena prodaje ograničenog broja tulipana prikupljeno je nekoliko tisuća kuna.


Nastavite čitati

Pula
 

Predavanje za umirovljenike "Zaštita od internetskih prijevara" i kampanja "Web heroj"

U ponedjeljak, 26. veljače policijski službenici održat će predavanje na temu Zaštita od internetskih prijevara i predstaviti projekt MUP-a Jačanje kapaciteta policije za suzbijanje kibernetičkog kriminaliteta, u sklopu kojeg se provodi i preventivna kampanja Web heroj pod sloganom „Ulovi lika s weba koji tvoje eure vreba", a čiji je cilj osvijestiti i educirati građane o opasnostima te važnosti i mjerama prevencije i zaštite u virtualnom svijetu kako ne bi postali žrtve tih kaznenih djela

Pula
 

PREMANTURSKA CESTA Vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice

Žena je parkirala vozilo slovenske registracijske oznake na nizbrdici, a nakon što je izašla iz vozila, automobil se pokrenuo i krenuo prema nazad. Ne bi li ga zaustavila, žena je pokušala ući u vozilo, ali je izgubila ravnotežu i pala, nakon čega je automobil prešao preko nje

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.