Život

na gradskoj tržnici

U Puli održana akcija ''Omiljeni cvijet Ane Rukavine'

Prodajom tulipana, omiljena Anina cvijeta, prikupljale su se novčane donacije. U nešto više od sat vremena prodaje ograničenog broja tulipana prikupljeno je nekoliko tisuća kuna


 
1 min
Istra24

Prodajom tulipana, omiljena Anina cvijeta, prikupljale su se novčane donacije. U nešto više od sat vremena prodaje ograničenog broja tulipana prikupljeno je nekoliko tisuća kuna

Danas je u sklopu nacionalne akcije, pod pokroviteljstvom Gradske organizacije SDP Pule i Foruma žena SDP Pule, organizirana humanitarna akcija prodaje tulipana čiji je cijeli prihod namijenjen radu Zaklade Ana Rukavina, javljaju iz SDP-a.

Kroz organiziranje ove akcije želi se istaknuti nužnost potpore daljnjem razvoju sustava dobrovoljnih darivatelja koštane srži.

Socijaldemokratski forum žena SDP-a danas je u više od 90 gradova i općina, na više od 100 lokacija, organizirao tradicionalnu humanitarnu akciju „Omiljeni cvijet Ane Rukavine“ nakon dvogodišnje pauze zbog epidemioloških razloga.

Akciju su na pulskoj gradskoj tržnici predvodile saborska zastupnica Sanja Radolović i Patricija Šuster, predsjednica Foruma žena SDP Pule.

Prodajom tulipana, omiljena Anina cvijeta, prikupljale su se novčane donacije te još jednom treba istaknuti humanitarnu osviještenost naših sugrađana koja se potvrđuje iz akcije u akciju. U nešto više od sat vremena prodaje ograničenog broja tulipana prikupljeno je nekoliko tisuća kuna.


Nastavite čitati

Pula
 

BRAVO EMA I DIEGO! Šestaši iz škole Kaštanjer pronašli snop novčanica, javili policajcu, a on ih pohvalio u školi. Policajac Šime Matak:' Ova su djeca moji junaci dana'

Danas smo nažalost većinom fokusirani na loše vijesti, pokude i primjere lošeg ponašanja, dok se primjerne i dobre stvari premalo ističu i uzimamo ih zdravo za gotovo. Mišljenja sam da upravo takve stvari treba isticati, ukazivati na njih i poticati ih. Ovo je  jedna pozitivna priča o Emi i Diegu, dvoje primjerne i poštene djece koji su svojim primjerom pokazali dobar kućni i školski odgoj, ispričao nam je policajac Šime Matak

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.