Život

vesele i korisne radionice

U radioni Re-Geppetto učili shabby chic i izrađivali hotel za kukce

Vrijedne učenice i profesorice Gimnazije Pula izrađivale su hotel za kukce koji će svoje mjesto naći u Društvenom vrtu na Gregovici u kojem su učenici uredili cvjetnjak


 
1 min
Istra24

Vrijedne učenice i profesorice Gimnazije Pula izrađivale su hotel za kukce koji će svoje mjesto naći u Društvenom vrtu na Gregovici u kojem su učenici uredili cvjetnjak

Aktivno je i radno u Radioni Re-Geppetto. Uz mentorstvo umjetnice Katje Kliba održana je Shabby chic radionica za građane, a učenici Gimnazije su izrađivali hotel za kukce.

Na radionici su polaznici “oživjeli” svoje stare predmete kao što su manje komode, stolice, ogledala, kutije te doznali sve o ovom umjetničkom smjeru koji se pojavio 80-tih u Engleskoj, a popularan je i danas.

Inače, voditeljica radionice Kliba je interdisciplinarna umjetnica iz Pule koja voli istraživati nove umjetničke dimenzije i tehnike te život općenito. Završila je modni i tekstilni dizajn u Ljubljani. Ima svoj brand odjeće, modnih dodataka i dekora.

Vrijedne učenice i profesorice Gimnazije Pula izrađivale su hotel za kukce koji će svoje mjesto naći u Društvenom vrtu na Gregovici u kojem su učenici uredili cvjetnjak.

Gimnazija je partner sa Zelenom Istrom i partnerskim udrugama u društvenom vrtu, a povodom projektnog tjedna u Gimnaziji proveli su aktivnosti vezane za uređivanje društvenog vrta uz mentorstvo profesorice Karin Bolković koja je ujedno i jedna od koordinatorica Društvenog vrta.


FOTO: Udruga Zelena Istra

Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.