Život

gostuju u puli sve do subote

Udruga branitelja Panonija na tržnicu donijela slavonske domaće proizvode, ali i cvijeće i jagode


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Na glavnu pulsku tržnicu ponovo su stigli gosti iz Slavonije.

S izložbeno-prodajnom manifestacijom pod nazivom "Domaće je domaće", udruga Panonija donosi bogatu ponudu slavonskih proizvoda: od domaćeg meda, raznih sireva, voćnih rakija, čajeva, nadaleko poznatih suhomesnatih proizvoda te slavonske tradicionalne rukotvorine i suvenire.

No, ima tu i cvijeća, domaćih jagoda iz Metkovića, a možete probati i slavonski čobanac ili grah s kobasicama. Za svakoga ponešto.

Sajam je u Puli, na trgu pored zgrade tržnice, sve do subote, 16. travnja, stoga požurite.


Nastavite čitati

Pula
 

FRKA NA DELFINU Na Skupštini društva Delfin zaštitari i policija. Pojedini članovi tvrde da im je zabranjen pristup kako bi se Anti Restoviću potvrdio treći predsjednički mandat. On odbacuje sve optužbe

Zaštitarsku tvrtku je angažirao predsjednik PŠRD Delfin Pula Ante Restović te pretpostavljamo da će troškove zaštitarske tvrtke namiriti iz članarina koju i mi plaćamo, kažu nezadovoljni članovi. Smatraju da Restović želi biti doživotni predsjednik i da to nije dobro *Stigli su u namjeri da remete i onemoguće rad i iz tog smo razloga pozvali zaštitare. To je namjerna opstrukcija i jedna velika kampanja i napad na mene osobno. Tajniku su prijetili da će mu slomit noge, meni je to bilo tužno gledati, kaže novi stari predsjednik Delfina Ante Restović

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.