Život

gostuju u puli sve do subote

Udruga branitelja Panonija na tržnicu donijela slavonske domaće proizvode, ali i cvijeće i jagode


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Na glavnu pulsku tržnicu ponovo su stigli gosti iz Slavonije.

S izložbeno-prodajnom manifestacijom pod nazivom "Domaće je domaće", udruga Panonija donosi bogatu ponudu slavonskih proizvoda: od domaćeg meda, raznih sireva, voćnih rakija, čajeva, nadaleko poznatih suhomesnatih proizvoda te slavonske tradicionalne rukotvorine i suvenire.

No, ima tu i cvijeća, domaćih jagoda iz Metkovića, a možete probati i slavonski čobanac ili grah s kobasicama. Za svakoga ponešto.

Sajam je u Puli, na trgu pored zgrade tržnice, sve do subote, 16. travnja, stoga požurite.


Nastavite čitati

Pula
 

PULSKA ŠKOLA ŠIJANA DOBIVA DODATNO KRILO Šest novih učionica konačno će omogućiti rad u jednoj smjeni. Ravnateljica Tomljanović: "Ovome se svi radujemo! "

Moram pohvaliti projektante jer su prekrasno sve uklopili u cjelokupni ambijent i prostor. Lijepo smo surađivali; zanimale su ih naše potrebe, a mi smo tražili njihova stručna rješenja. Jer, na kraju je važno da taj prostor bude održiv, rekla nam je ravnateljica, dodavši i da je posebno sretna što oba vanjska igrališta ostaju u funkciji, a novi će ulaz, namijenjen najmlađima, rasteretiti onaj opasni, bočni iz Vodovodne ulice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.