Baštardini i Pravi

UDRUGA SNOOPY POZIVA NA UDOMLJAVANJE PASA

(FOTO GALERIJA) IZVELI PSE U GRAD NA MALU DOZU MAŽENJA I PAŽNJE U centru Pule održana akcija "Gospoda dolaze u grad"

"Svi su krasno reagirali. Bilo nam je jako lijepo. Važno nam je da su psi uživali jer to radimo zbog njih, da ih malo izvedemo u grad na dozu maženja i pažnje. Doveli smo devet pasa iz našeg skloništa gdje trenutno imamo ukupno 50 pasa spremnih za udomljavanje", kazala je Vanja Šimunić Lač, volonterka Udruge Snoopy


 
1 min
Martina Pereša ⒸFOTO: Manuel Angelini

"Svi su krasno reagirali. Bilo nam je jako lijepo. Važno nam je da su psi uživali jer to radimo zbog njih, da ih malo izvedemo u grad na dozu maženja i pažnje. Doveli smo devet pasa iz našeg skloništa gdje trenutno imamo ukupno 50 pasa spremnih za udomljavanje", kazala je Vanja Šimunić Lač, volonterka Udruge Snoopy

U samom centru Pule danas je održana volonterska akcija „Gospoda dolaze u Grad“.

Volonterski centar Istra, članovi i članice Kluba mladih volontera/ki, u suradnji s Udrugom Snoopy-friends for life-Dog shelter Pula, organizirali su susret pasa, njihovih vlasnika, ali i budućih udomitelja koji su tako imali prilike informirati se o mogućnostima udomljavanja pasa i volontiranja u Udruzi Snoopy.

- Svi su krasno reagirali. Bilo nam je jako lijepo. Važno nam je da su psi uživali jer to radimo zbog njih, da ih malo izvedemo u grad na dozu maženja i pažnje. Doveli smo devet pasa iz našeg skloništa gdje trenutno imamo ukupno 50 pasa spremnih za udomljavanje, kazala nam je Vanja Šimunić Lač, volonterka Udruge Snoopy.

Brojni su se građani tijekom današnje akcije raspitivali o udomljavanju kućnih ljubimaca, što itekako veseli organizatore akcije „Gospoda dolaze u grad“.

Svakako se nadamo novim sličnim akcijama i veselimo susretima s budućim udomiteljima, zaključila je Šimunić Lač.

Okupljanje vlasnika i pasa započelo je kod Zlatnih vrata, a potom se krenulo u zajedničku šetnju užim centrom grada, a završilo ponovnim okupljanjem na stepenicama Portarate.

Volonterska akcija održala se u sklopu projekta "Volontiranje-snaga mladih" koji provodi Volonterski centar Istra. Partner je Info-centar za mlade ZUM, uz financijsku podršku Grada.


Nastavite čitati

Pula
 

Srijeda u znaku žena (a u jutro i djece)

Pored jedne od najznačajnijih imena ovogodišnjeg izdanja, Kapke Kassabove, svoje će knjige predstaviti i talijanska književnica Marta Barone te avangardna pjesnikinja i kultna performerica Katalin Ladik. Pulsku publiku za kraj večeri očekuje performans talijanskog kolektiva Tre allegri ragazzi morti * Nataša Ozmec i Vlasta Prohaska u programu Librić na Sajmu te najmlađoj publici održati radionicu „Kako je divan svijet oko nas“.

Pula
 

MARSOVO POLJE DOBIVA DVA NOGOMETNA IGRALIŠTA ZA GRAĐANE, KUPALIŠTE STOJA STRUJU I KANALIZACIJU Iduće godine na te lokacije iz Proračuna ide više od milijun eura!

Na Marsovom polju izgradit će se sportsko-rekreacijski centar s dva nogometna igrališta, dva pomoćna terena odnosno trening poligona, staze za trčanje i rekreaciju te zelene površine za vježbanje, a sve to za građane i rekreativce * Kupalište Stoja ide u cjelovitu rekonstrukciju svih objekata, uređenje površina i izgradnju prijeko potrebne infrastrukture

Pula
 

GRAD PULA ZAKINUO MLAĐE OD 30 Neko dijete vrijedi dva boda, neko bod i pol. Na listi i hrvatski branitelji stari 29 godina

U Puli su postojale tri dobne skupine (do 29 godina, od 30 do 45 godina te od 46 godina naviše), a pritom su mlađi od 30 godina dobivali najmanji broj bodova – svega šest * Među neobična bodovanja spada i podatak da iako svako dijete podnositelju zahtjeva osigurava dva boda, na objavljenoj Listi prvenstva ima i onih s nelogična tri boda pod tom kategorijom. Ima i onih koji su sa svojih 29 godina dobili pet bodova kao hrvatski branitelji, i tako dalje i tako dalje

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.