Baštardini i Pravi

POMAŽEMO UDOMITI

Psić traži svoj zauvijek dom. Malen je, veseo i poslušan

Dođite prošetati Točka, možda se i zaljubite...


 
1 min
Borka Petrović

Dođite prošetati Točka, možda se i zaljubite...

Ovaj psić pronađen je u Zagrebačkoj ulici u Puli, no lutao je cijelim gradom. Na kraju je završio u Skloništu za nezbrinute životinje na Partizanskom putu.

Ondje će pregledan, bit će kastriran i tražiti svoj zauvijek dom.

Kako doznajemo od djelatnice Nine maleni, kojem su zbog specifičnih šara dali ime Točko, nije čipiran. Jako je sladak, veseo, umiljat i poslušan. Star je oko godinu dana, dakle taman je prošao sve nestašluke koje bi vam moglo prirediti štene.

Za sve upite o životinjama djelatnici skloništa dostupni su na telefonima: 099 711 6017 i 099 711 6066.

Posjetiti ih, na adresi Partizanski put 138, možete ponedjeljkom, srijedom i petom ujutro, od 8 do 12 sati te utorkom i četvrtkom popodne, od 16 do 20 sati.

Dođite prošetati Točka, možda se i zaljubite.


Nastavite čitati

Pula
 

(FOTO) U PULI ODRŽAN ŽUPANIJSKI LIDRANO Ovo su najbolji radovi upućeni na državnu razinu - od literarnih i novinarskih do radijskih emisija i školskih časopisa

Pararelno s nastupima na pozornici održavali su se okrugli stolovi sa članovima povjerenstava za odabir najboljih literarnih i novinarskih radova te oni za radijske emisije, dramsko scensko stvaralaštvo i školske časopise * Povjerenstva su prosuđivala radove, uratke i izvedbe ukupno 239 učenika, a na državnu razinu smotre LiDraNo 2024. upućeni su sljedeći radovi...

Pula
 

"TRKOM PROTIV NASILJA" na pulskoj Portarati obilježen Dan ružičastih majica

O nasilju je potrebno pričati kako bi osvijestili problem, među djecom, učiteljima i cijelim društvom. Problem je dosta zamagljen i zato se o njemu treba što više govoriti u javnosti, kako bi se borili protiv tog vida nasilja među djecom, poručila je Valentina Vuković profesorica tjelesnog odgoja iz pulske Osnovne škole Vidikovac

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.