Baštardini i Pravi

DO 24. TRAVNJA PREKO FACEBOOK GRUPE

SUTRA POČINJE AUKCIJA ZA 70-AK PASA UDRUGE FIDO Petra Frleta: "U velikim smo problemima, svaka nam je kuna jako važna"

"Našli smo se u velikim financijskim problemima zato što smo, uz naših 25 pasa, preuzeli još 25 štenaca iz Gline i Petrine, područja pogođenih područja. Tamošnje udruge zamolile su nas za pomoć zato što trenutno za njih nemaju rješenja", pojašnjava tajnica udruge Petra Frleta


 
1 min
Chiara Bilić

"Našli smo se u velikim financijskim problemima zato što smo, uz naših 25 pasa, preuzeli još 25 štenaca iz Gline i Petrine, područja pogođenih područja. Tamošnje udruge zamolile su nas za pomoć zato što trenutno za njih nemaju rješenja", pojašnjava tajnica udruge Petra Frleta

Sutra, u petak, s početkom u 12 sati počinje aukcija pulske udruge Fido preko javne Facebook grupe 'Fido Aukcija', a kojom će se do ponoći 24. travnja sakupljati novac za veterinarske troškove njihovih 70-ak štićenika.

„Našli smo se u velikim financijskim problemima zato što smo, uz naših 25 pasa, preuzeli još 25 štenaca iz Gline i Petrine, potresom pogođenih područja. Tamošnje udruge zamolile su nas za pomoć zato što trenutno za njih nemaju rješenja. Prije tjedan i pol u udrugu nam je ubačena mama sa osam štenaca, a nakon toga smo imali i dojavu za šest štenca odbačenih u šumi. Popeli smo se na 70-ak pasa. Grad plaća kastracije pasa iz Pule, a ne iz Gline i Petrinje, kazala nam je Petra Frleta, tajnica udruge.

Petra poziva sve koji žele pomoći da podijele link Facebook grupe. Nikakav poseban pristup nije potreban - grupa je javna.

Azil trenutno puca po šavovima.

„Svaka kuna je dobrodošla. Makar za dvije sterilizacije. U velikim smo troškovima. Štenaca ima preko 30, a oni jedu i po nekoliko puta dnevno“, pojašnjava Petra.


Nastavite čitati

Pula
 

Nobelova nagrada za medicinu i fiziologiju Šveđaninu Svanteu Paabou

- Čovječanstvo je uvijek zanimalo vlastito porijeklo. Otkuda potječemo i u kakvim smo odnosima s onima prije nas? Što nas - Homo sapiense razlikuje od drugih hominida? Svojim pionirskim istraživanjem Svante Pääbo postigao je nešto naizgled nemoguće - sekvenciranje genoma neandertalca, izumrlog rođaka današnjih ljudi, objavila je danas Nobelova skupština

Pula
 

Dušica Radojčić: "Investitor u hotel Valkane čini atentat na referendum!"

"Investitor provodi svoju "korona kampanju ostani doma', pozivajući na bojkot lokalne demokracije, a gradonačelnik znakovito šuti. Time izravno ide na ruku investitoru u Hotel Valkane Draganu Šolaku. Takva je kampanja investitora apsolutno nedopustiva i zaslužuje svaku osudu, ali ja te riječi osude nikad nisam čula ni od članova Gradskog vijeća, ni od gradonačelnika", kazala je predsjednica pulskog Možemo, pozivajući sve građane/ke Pule da izađu ove nedjelje na referendum za Lungomare

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.