Biznis

HRVATSKA UDRUGA POSLOVNIH ŽENA KRUG

ARIJELA DRAGUZET iz barbanske tvrtke Istra - agent proglašena menadžericom godine

"Moja je poruka svim ženama da u poslu koji rade budu najbolja verzija sebe, da budu uporne, da vjeruju u sebe jer se takav pristup uvijek nagradi na način koji se priželjkuje" rekla je nagrađena poduzetnica danas na prijemu koji joj je upriličen u HGK – Županijskoj komori u Puli


 
3 min
Istra24
foto: HGK – Županijska komora Pula

"Moja je poruka svim ženama da u poslu koji rade budu najbolja verzija sebe, da budu uporne, da vjeruju u sebe jer se takav pristup uvijek nagradi na način koji se priželjkuje" rekla je nagrađena poduzetnica danas na prijemu koji joj je upriličen u HGK – Županijskoj komori u Puli

U sklopu 6. konferencije Hrvatske udruge poslovnih žena Krug, koja je održana u petak, u Dubrovniku, dodijeljena su priznanja najuspješnijim poduzetnicama i menadžericama za postignute rezultate poslovanja u 2023. godini.

Menadžericom godine proglašena je Arijela Draguzet, iz tvrtke Istra - agent d.o.o. koja ima sjedište u Barbanu, a urede u Puli.

Tom prigodom Danijel Benčić predsjednik HGK – Županijske komore Pula danas je upriličio prijem u ŽK Pula za nagrađenu menadžericu kao i predsjednicu KRUG-a Ogranka za Istarsku županiju Gordanu Restović.

foto: HGK – Županijska komora Pula

Potrebno je kontinuirano raditi na financijskoj pismenosti ne samo građana, već i poduzetnika, stoga me posebno raduje što je za uspješan rad nagrađena menadžerica iz sektora osiguranja, naglasio je Benčić.

Poduzetnici još uvijek nisu dovoljno osviješteni kako brokeri u osiguranju koji su profesionalci u svojoj djelatnosti,  uvelike olakšavaju poslovanje poduzetnika. Brokeri procjenjuju rizike, pa često i predlažu inovativna osigurateljna rješenja, a poduzetnicima omogućuju da se bave svojoj glavnom djelatnošću – core businessom.

HGK kontinuirano pruža podršku inicijativama koje su usmjerene na jačanje i potporu poduzetništvu, posebice onih koje se odnose na poduzetništvo žena te organizira događanja u cilju umrežavanja, razmjene iskustva, te u konačnici osnaživanja poduzetnica. Ovo je druga godina zaredom da priznanje Kruga dolazi u Istru, zaključio je Benčić.

Restović je podsjetila kako udruga Krug svake godine objavljuje javni poziv na temelju kojega se poduzetnice i menadžerice mogu prijaviti na natječaj i ući u postupak valorizacije niza mjerljivih i objektivnih pokazatelja. Izrazito mi je zadovoljstvo da Istra već dugi niz godina iz svojeg područja ima nagrađene jake žene i poduzetnice.

Ovo priznanje je poticaj za daljnji rast i napredovanje, a ukoliko će moja priča barem malo biti inspiracija i drugim ženama da krenu u poduzetničke i menadžerske vode te da budu ustrajne u svojim ambicijama onda me to dodatno veseli, rekla je Draguzet.

Za postizanje dobrih poslovnih rezultata bio je potreban naporan rad, upornost, strpljenje, motivacija, ali i velika disciplina. Najveća očekivanja imam od sebe same, i smatram da je to najviše utjecalo moj profesionalni razvoj. Uz osobne motivatore svakako je potreban i dobar tim na kojem sam zaista zahvalna te nadasve, podrška moje obitelji.

Nije jednostavno balansirati između privatnog života i posla, ali činjenica je da svaki uspjeh iziskuje i određenu žrtvu. To je, nažalost, cijena koja se plaća da bi se postigli rezultati koji se priželjkuju. Sastavni dio uspjeha je i neuspjeh, i razni izazovi, no, to ne treba biti razlog za odustajanje već dodatni motivator da se ostvari ono što se želi.

I ne manje bitno, ne smije se zaboraviti početak rada, i sve osobe koje pružaju podršku na putu do ostvarenja ciljeva.

Moja je poruka svim ženama da u poslu koji rade budu najbolja verzija sebe, da budu uporne, da vjeruju u sebe jer se takav pristup uvijek nagradi na način koji se priželjkuje.

Uložila sam dvadeset godina svog života u osobni razvoj u domeni osiguranja te je tvrtka Istra - agent kojoj sam menadžerica, mogu slobodno reći, jedan od lidera na hrvatskom tržištu osiguranja, što me čini ponosnom i sretnom.

Podsjetimo, tvrtka Istra – agent d.o.o. aktivno sudjeluje u radu Udruženja društava za brokerske poslove u osiguranju i reosiguranju HGK, a prošle je godine obilježila trideset godina poslovanja.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.