Crna kronika

25-godišnji Porečan

Bez položenog vozačkog ispita vozio neregistrirani auto pa odbio testiranje na droge

Sud mu je izrekao novčanu kaznu od 11.000 kuna, dok mu je policija radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga izrekla novčanu kaznu od 5.000 kuna


 
1 min
Borka Petrović

Sud mu je izrekao novčanu kaznu od 11.000 kuna, dok mu je policija radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga izrekla novčanu kaznu od 5.000 kuna

Porečka policija zaustavila je 11. siječnja oko 1.05 sati u naselju Stancija Vergotini neregistrirani automobil Opel, kojim je upravljao 25-godišnjak. Obavljenim provjerama utvrđeno je kako mladić ne posjeduje vozačku dozvolu, a registracijske pločice oduzete su mu jer nije produžio važenje tehničkog pregleda.

Policijski službenici ponudili su 25-godišnjaku testiranje na prisutnost opojnih droga u organizmu, što je on odbio, a kod sebe je imao 1,1 grama marihuane.

Budući da je postojala bojazan da će 25-godišnak nastaviti s činjenjem prekršaja, policijski službenici su ga uhitili i priveli nadležnom sudu.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, sud mu je izrekao novčanu kaznu od 11.000 kuna, dok mu je policija radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga izrekla novčanu kaznu od 5.000 kuna.


Nastavite čitati

Istra
 

Dragovoljno predale oružje i streljivo

Građanka koja je željela ostati anonimna porečkoj je policiji dragovoljno predala revolver i 87 komada raznog pušćanog i pištoljskog streljiva, dok je pulskoj policiji savjesna građanka dragovoljno predala pušku sa spremnikom i 26 komada raznog streljiva

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.