Crna kronika

radikalni potez u centru političke moći

Muškarac se na Markovom trgu polio benzinom i zapalio

Svjedok očevidac kaže da je uočio muškarca kako se u neposrednoj blizini zgrade Vlade i u vidno rastrojenom stanju polijeva nekom tekućinom


 
1 min
Istra24
Patrik Maček/Pixell

Svjedok očevidac kaže da je uočio muškarca kako se u neposrednoj blizini zgrade Vlade i u vidno rastrojenom stanju polijeva nekom tekućinom

Ozlijeđeni muškarac nalazi se u Klinici za traumatologiju u Draškovićevoj. U teškom je stanju i životno je ugrožen te se provode mjere intenzivnog liječenja. Liječnici će službenu izjavu o stanju unesrećenog dati u podne.

Svjedok očevidac je za Jutarnji kazao da je uočio muškarca kako se u neposrednoj blizini zgrade Vlade i u vidno rastrojenom stanju polijeva nekom tekućinom.

O tom potezu je vrlo brzo bilo obaviješteno osiguranje, a kad su pogled ponovno usmjerili prema čovjeku kako bi krenuli prema njemu i legitimirali ga, isti je već bio zahvaćen vatrom.

Iz PU zagrebačke su potvrdili da su dobili dojavu o događaju u 9.37 sati.

- Prema prvim informacijama osoba se zapalila i Hitna je poslana na mjesto događaja. Trenutno se utvrđuju sve okolnosti događaja - kažu kratko iz policije.

Saznajemo kako je 50 metara oko Markovog trga policija trakom zatvorila prilaz, ne puštaju nikoga, ostavljen je samo mali prolaz za zaposlenike i stanare.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.