Crna kronika

Nepažnja uzrok prometne nesreće

Peroj: Teško ozlijeđen vozač mopeda

Nesreća se dogodila kada je 38-godišnji srpski državljanin, koji je upravljao automobilom VW Passat srpskih registracijskih oznaka, u jednom trenutku započeo radnju skretanja u lijevo, udarivši u motocikl Peugeot. Vozač motocikla je u prometnoj nesreći teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju


 
1 min
Istra24

Nesreća se dogodila kada je 38-godišnji srpski državljanin, koji je upravljao automobilom VW Passat srpskih registracijskih oznaka, u jednom trenutku započeo radnju skretanja u lijevo, udarivši u motocikl Peugeot. Vozač motocikla je u prometnoj nesreći teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju

Jedna je osoba teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 18 sati na kolniku ceste Fažana – Peroj.

Nesreća se dogodila kada je 38-godišnji srpski državljanin, koji je upravljao automobilom VW Passat srpskih registracijskih oznaka, u jednom trenutku započeo radnju skretanja u lijevo, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U tom trenutku je lijevim bočnim dijelom automobila udario u motocikl Peugeot, pulske registracijske oznake, kojim je istom smjeru upravljao 45-godišnjak, a koji je propisno pretjecao automobil.

Vozač motocikla je u prometnoj nesreći teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju. Protiv počinitelja se redovnim putem podnosi kaznena prijava poradi Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.


Nastavite čitati

Istra
 

U ISTRI SE PROIZVODI "NE-SIR" OD PLEMENITE PLIJESNI Minja Adriana Bilić: "Moj NOMU je sve ono što sir voli biti - bogat i kompleksan. I sve ono što sir nije - bez laktoze, kolesterola i aditiva"

"Spadam u one ljude koji su na biljnu prehranu prešli isključivo iz etičkih razloga. Danas se sve više ljudi na to odlučuje iz zdravstvenih ili čak ekoloških razloga. Ne bih rekla da je u pitanju trend, više osviještenost ljudi. Osobno vjerujem da svako živo biće zaslužuje život i to život bez eksploatacije, a danas je to krenulo u tako ružnom smjeru", priča nam Minja, koja je stoga odlučila za NOMU koristiti samo najosnovnije i najzdravije sastojke. Kokosovo mlijeko i indijski oraščići, doduše, zasad nemaju lokalnu alternativu. "I banane su počele rađati u Istri, ali kokos još nije", smije se

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.