Crna kronika

PROVALE U AUTOMOBILE

Pokrali vozilo u Kranjčevićevoj ulici u Puli, u Rovinju ukrali i štap za hodanje!

Traga se za nepoznatim počiniteljem koji je u popodnevnim satima 21. ožujka na parkiralištu trgovačkog centra u Ulici Braće Božić u Rovinju iz automobila otuđio štap za hodanje i druge predmete, čime je oštetio 67-godišnjakinju za više stotina kuna


 
2 min
HINA
PU istarska

Traga se za nepoznatim počiniteljem koji je u popodnevnim satima 21. ožujka na parkiralištu trgovačkog centra u Ulici Braće Božić u Rovinju iz automobila otuđio štap za hodanje i druge predmete, čime je oštetio 67-godišnjakinju za više stotina kuna

Policija traga za nepoznatim počiniteljima koji su jučer u Puli i Rovinju otuđili predmete iz automobila.
 
Nepoznati je počinitelj tijekom noći 21. ožujka u Kranjčevićevoj ulici u Puli, iz automobila otuđio novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama, čime je oštetio 35-godišnjaka za nekoliko stotina kuna. Također, traga se za nepoznatim počiniteljem koji je u popodnevnim satima 21. ožujka na parkiralištu trgovačkog centra u Ulici Braće Božić u Rovinju iz automobila otuđio štap za hodanje i druge predmete, čime je oštetio 67-godišnjakinju za više stotina kuna.
 
Kako bi se spriječili ovakvi događaji, Policijska uprava istarska skreće pozornost građanima na modalitete krađa i provala u vozila te na mjere koje svatko može poduzeti, a koje će smanjiti vjerojatnost da postanete žrtvom kaznenog djela.
 
Provale i krađe iz osobnih vozila najčešće se događaju na parkirališnim prostorima, ispred stambenih zgrada, trgovačkih centara, zdravstvenih ili obrazovnih ustanova, i to u poslijepodnevnim i u večernjim satima.  Najčešći oblik provala u automobile je kroz bočna stakla, na način da se razbije staklo i ukradu se predmeti koje lopov prve uoči ili nađe u vozilu. Da bi se spriječile  provale u vozila i krađe iz vozila nije potrebno nikakvo novčano ulaganje, već promjena ponašanja i navika tako da se ne privlači pažnja počinitelja i da se na njega ne djeluje poticajno.


Nastavite čitati

Istra
 

U Vinkuran dolaze Dire Straits Legacy i senzacija Supertalenta - Esteriore Brothers!

Dire Straits se smatra jednim od najprodavanijih bendova svih vremena, s prodanih 120 milijuna albuma diljem svijeta. Na globalnoj su glazbenoj sceni žarili i palili od 1977. do 1995., a njihovi su bezvremenski hitovi vraćeni na pozornice zahvaljujući tribute bendu Dire Straits Legacy, kojeg čine četvorica nekadašnjih članova benda: Alan Clark, Phil Palmer, Danny Cummings i Mel Collins

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.