Crna kronika

nitko nije ozlijeđen

Ponte Porton: Pijan prouzročio prometnu nesreću s 1,90 promila

Dolaskom do raskrižja s kružnim tokom prometa, vozač se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao van kolnika i oštetio dva prometna znaka


 
1 min
Zoran Angeleski
Bujska je policija isključila je iz prometa pijanog 44-godišnjaka

Dolaskom do raskrižja s kružnim tokom prometa, vozač se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao van kolnika i oštetio dva prometna znaka

Još jedan vozač prouzročio je prometnu nesreću pod utjecajem alkohola, srećom bez težih posljedica.

Bujska je policija zbog prometnih prekršaja jučer na Ponte Portonu isključila iz prometa 44-godišnjaka.

Naime, muškarac je jučer oko 21.30 sati na raskrižju s kružnim tokom prometa u Ponte Portonu prouzročio prometnu nesreću tako što je pod utjecajem alkohola od 1.91 promila upravljao automobilom Ford, varaždinskih registracijskih oznaka, iz smjera Nove Vasi prema Ponte Portonu.

Dolaskom do raskrižja s kružnim tokom prometa, vozač se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao van kolnika i oštetio dva prometna znaka. U prometnoj nesreći nitko nije ozlijeđen.

Policijski službenici isključili su vozača iz prometa i zadržali ga u posebnim prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv njega se zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama pokreće prekršajni postupak.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.