Crna kronika

UHIĆEN JUTROS

Pula: Policija u pretrazi stana 33-godišnjaka pronašla heroin i amfetamin

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, uz kaznenu prijavu koja se podnosi nadležnom odvjetništvu


 
1 min
Istra24
Foto: PU istarska

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, uz kaznenu prijavu koja se podnosi nadležnom odvjetništvu

Policijski službenici Policijske postaje Pula proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 33-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te omogućavanje trošenja droga.

Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do informacije da se 33-godišnjak bavi preprodajom droge te su ga 19. travnja zaustavili u Budicinovoj ulici, a on je tada kod sebe imao 2.1 grama amfetamina i 0.65 grama heroina.


Sljedećeg dana su policijski službenici, temeljem naloga nadležnog suda, obavili pretragu osumnjičenika i stana koji koristi u Puli te su prilikom pretrage pronašli vrećicu s 87 grama heroina, kutiju s 12 kapsula u kojima se nalazio heroin, vrećicu s 15 grama amfetamina, vrećicu s 1.1 gram marihuane, tri precizne digitalne vage, četiri mobilna uređaja i novac za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge.

Policija je oduzela pronađene predmete te je utvrdila da je 33-godišnjak, osim što je preprodavao drogu, počinio i kazneno djelo omogućavanje trošenja droga, odnosno da je jednoj osobi dao drogu te joj je omogućio da drogu konzumira u njegovom stanu.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, uz kaznenu prijavu koja se podnosi nadležnom odvjetništvu.


FOTO: PU istarska

Nastavite čitati

Pula
 

Marko Ristić, koncesionar kafića "Šumi more" na Valkanama: "Investitor u 'Hotel Valkane' ne govori istinu o koncesiji nad kupalištem!"

Marko Ristić: "Prvo su mi u petak pismeno izjavili: 'S naše strane, za vas neće biti promjena. U ovom trenutku smo fokusirani samo na gradnju hotela u napuštenom kamenolomu. Za slučaj da Grad u budućnosti raspiše javni natječaj za dodjeljivanje koncesije na plažu, nemamo konkretnih planova'. No, nakon što sam ih podsjetio na Kostićevu izjavu koju je izrekao proljetos na prezentaciji projekta Hotel Valkane za novinare u Max Cityiju, maca je popapala jezik. Nitko mi se više nije javio. Zatim sam nazvao i našao se sa Zoranom Kostićem"

Pula
 

Nobelova nagrada za medicinu i fiziologiju Šveđaninu Svanteu Paabou

- Čovječanstvo je uvijek zanimalo vlastito porijeklo. Otkuda potječemo i u kakvim smo odnosima s onima prije nas? Što nas - Homo sapiense razlikuje od drugih hominida? Svojim pionirskim istraživanjem Svante Pääbo postigao je nešto naizgled nemoguće - sekvenciranje genoma neandertalca, izumrlog rođaka današnjih ljudi, objavila je danas Nobelova skupština

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.