Crna kronika

RAVNATELJICA PULSKE BOLNICE IRENA HRSTIĆ

Stanje nastradalog 21-godišnjaka u trafostanici na Gregovici: "Njegova je prednost što je jako mlad. Nadamo se dobrom ishodu"

Pacijent je uz intenzivne mjere liječenja stabilan i to je u ovom trenutku dobra vijest. Ulažemo maksimalne napore. Nadamo se dobrom ishodu. Prvih 48 sati je kritično i tu su prognoze jako nezahvalne, kaže ravnateljica Opće bolnice Pula Irena Hrstić


 
1 min
Zoran Angeleski

Pacijent je uz intenzivne mjere liječenja stabilan i to je u ovom trenutku dobra vijest. Ulažemo maksimalne napore. Nadamo se dobrom ishodu. Prvih 48 sati je kritično i tu su prognoze jako nezahvalne, kaže ravnateljica Opće bolnice Pula Irena Hrstić

Radnik koji je jutros, spašavajući svog teško nastradalog kolegu, pretrpio infarkt zbog strujnog udara u trafostanici na pulskoj Gregovici, ima 21 godinu i za njegov se život bore liječnici u pulskoj bolnici.

- Pacijent je uz intenzivne mjere liječenja stabilan i to je ovom trenutku dobra vijest, kaže za Istru24 ravnateljica Opće bolnice Pula Irena Hrstić.

"Ulažemo maksimalne napore. Njegova je prednost što je jako mlad. Nadamo se dobrom ishodu. Prvih 48 sati je kritično i tu su prognoze jako nezahvalne", dodaje ravnateljica.

Prvi pacijent, 53-godišnji radnik, jutros je prvo helikopterom prebačen u KBC Rijeka, a naknadno je prevezen u KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu, gdje se nalazi centar za opekline.

Nesreća se dogodila jutros oko 9.30 sati, a stradali su radnici navodno djelatnici kooperantske tvrtke iz Zagreba.

Kako smo ranije pisali, prvo je stradao stariji radnik koji je u dodiru sa strujom visokog napona zadobio teže opekline, a zatim njegov mlađi kolega koji ga je pokušao spasiti, pretrpjevši infarkt zbog strujnog udara.


Nastavite čitati

Pula
 

KULTURNI DOGAĐAJ GODINE Najutjecajnija figura suvremenog plesa Meg Stuart dolazi u Pulu!

Meg Stuart osvojila je Zlatnog lava za životno djelo na Biennale di Venezia * Meg Stuart obilježila je svjetsku plesnu scenu. Prije 30 godina osnovala je svoju kompaniju 'Damaged Goods', koja je postala poznata po svojim inovativnim i provokativnim izvedbama * "Stuartina sposobnost da kroz dinamične i emotivne izvedbe prenese složene ljudske emocije i stanja, duboko me je inspirirala", kaže nam Matija Ferlin

Pula
 

Poslovni kvadrati. U zakup se nude tri prostora na Verudi

U Puli su daju tri prostora, sva tri na Verudi, a u ponudi je 50 četvornih metara u prizemlju Negrijeve 37, po početnoj cijeni od 796,34 eura. Ponovno se nudi 80 kvadrata na adresi Kamenjak 3, za koje je početna zakupnina 955,68 eura. Treći prostor nalazi se u Banovčevoj 8, a riječ je o deset kvadrata u prizemlju zgrade za kojih se traži početnih 159,27 eura mjesečno

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.