Crna kronika

ROVINJ

TRAŽE SE POČINITELJI Odvezali brod pod malteškom zastavom koji se potom nasukao na kamenje

Policijski službenici su na mjestu  događaja obavili očevid te su utvrdili da su nepoznati počinitelji odvezali putnički brod zastave Malte, u vlasništvu pravne osobe iz Italije, a koji je potom uslijed nepovoljnih vremenskih uvjeta odplutao i nasukao na kamenje


 
1 min
Istra24
PU istarska

Policijski službenici su na mjestu  događaja obavili očevid te su utvrdili da su nepoznati počinitelji odvezali putnički brod zastave Malte, u vlasništvu pravne osobe iz Italije, a koji je potom uslijed nepovoljnih vremenskih uvjeta odplutao i nasukao na kamenje

Rovinjska je policija 29. rujna oko 3 sata zaprimila dojavu da se u Ulici Valdibora u Rovinju odvezao brod koji je potom udario u kamenje.
Policijski službenici su na mjestu  događaja obavili očevid te su utvrdili da su nepoznati počinitelji odvezali putnički brod zastave Malte, u vlasništvu pravne osobe iz Italije, a koji je potom uslijed nepovoljnih vremenskih uvjeta odplutao i nasukao na kamenje.
Također, djelatnici nadležne lučke kapetanije su na mjestu događaja poduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti te su utvrdili da su na brodu nastala manja oštećenja i da nije došlo do onečišćenja mora.
O događaju je policija obavijestila nadležno državno odvjetništvo te se u suradnji s njima nastavljaju utvrđivati sve okolnosti događaja, kao i tragati na nepoznatim počiniteljima.


Nastavite čitati

Istra
 

PODACI IZ 153 MILIJARDE INTERAKCIJA I nakon 30 godina jedan od najpopularnijih kanala komunikacije je SMS

“Originalna SMS poruka koju je prije 30 godina poslao 22-godišnji developer Neil Papworth pomogla je otvoriti put prema globalnoj povezanosti. Ta se povezanost razvila i posljednjih godina ubrzano širila, a Infobip danas svake godine obrađuje stotine milijardi poruka, dosežući 75 posto mobilnih telefona u svijetu”, istaknuo je Ivan Ostojić, član Uprave za razvoj poslovanja Infobipa

 

ROVINJSKA LUKA Valdibora ima potencijal za ogromni lučki prostor, ali bez zaštite sa zapada nema budućnosti

Pogoni Mirne blijeda su kopija nekadašnje veličine. Rovinjski soljeni inćuni bili su pojam kvalitete na europskom nivou * Mračnim kanalima hrvatske privatizacije sjevernojadranski proizvodni dragulj predan je u ruke Miroslava Kutlea pa je uspostava nove države označila početak kraja prehrambenog giganta. Projekt lukobrana ostao je na papiru: znam da se projektna dokumentacija čuva u jednoj bečkoj arhivi ili muzeju. Prošla je Italija, a istim ritmom i Jugoslavija bez značajnih zahvata

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.