Crna kronika

NA ŠIJANSKOJ CESTI U PULI

Vozač pozitivan na drogu kažnjen s 11.000, a suvozač sa 6.000 kuna

U automobilu se kao suvozač nalazio koji je kod sebe imao nož i raspršivač s nadražujućom tvari, te  vrećicu s 22,3 grama marihuane


 
1 min
Istra24
Foto: PU istarska

U automobilu se kao suvozač nalazio koji je kod sebe imao nož i raspršivač s nadražujućom tvari, te  vrećicu s 22,3 grama marihuane

U srijedu, 16. ožujka oko 12 sati, prometna policija je na Šijanskoj cesti u Puli zaustavila automobil Suzuki, pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 52-godišnjak, dok se u automobilu kao suvozač nalazio 39-godišnjak. Oba muškarca kod sebe su imali po nož i raspršivač s nadražujućom tvari,  dok je suvozač imao i vrećicu s 22,3 grama marihuane.

Obavljenim testiranjem utvrđeno je kako je vozač pod utjecajem droge, s obzirom da je bio pozitivan na marihuanu i amfetamin.
 
Radi počinjenje prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, policija je vozaču izrekla ukupnu novčanu kaznu od 11.000 kuna, dok je suvozaču izrečena novčana kazna od 6.000 kuna radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.