westpointdugi
Crna kronika

VATROGASCI I POLICIJA SU UPRAVO NA INTERVENCIJI

Zapalio se sportski auto kod odmorišta Bale na Ipsilonu

Vozilo je u potpunosti izgorjelo, a u požaru nije bilo stradalih osoba


 
1 min
Istra24
Ilustracija, izvor Miacar

Vozilo je u potpunosti izgorjelo, a u požaru nije bilo stradalih osoba

Večeras u 20:20 jedino vozilo i tri vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe iz Pule krenuli su prema odmorištu Bale na istarskom ipsilonu gdje, prema dojavi, gori auto.

Dojavu je zaprimila i policija koja nam je javila da je provedenim mjerama i radnjama utvrđeno kako je u trenutku požara vozila slovenskih registracijskih oznaka, istim upravljao 44-godišnji slovenski državljanin. Vozilo je u potpunosti izgorjelo, a u požaru nije bilo stradalih osoba. Policijski službenici će na mjestu događaja obaviti očevid kako bi utvrdili okolnosti izbijanja požara.

Odmorište kod Bala

Čitatelj nam javlja da požar baš „grdo izgleda“ i da su drugi vozači već pritekli u pomoć i pokušavaju ugasiti požar.

Požar se dogodio na desnoj strani kolnika, u pravcu Kanfanara.


Nastavite čitati

Istra
 

Na današnji dan rođen je junak antifašista i Mussolinijeva noćna mora

 Bio je prvi Hrvat, i uopće stanovnik Julijske Venecije, koji je strijeljan po Mussolinijevom nalogu. Prva istarska partizanska četa u Drugom svjetskom ratu i 1. istarska narodnooslobodilačka brigada nazvane su njegovim imenom. Kako je iz današnje perspektive uopće moguće zamisliti u srcu idilične Gortanove uvale do zuba naoružane karabinjere kako ispaljuju metke u leđa mladića od dvadeset i pet godina, kome nisu prije smrti odobrili ni gutljaj vode?

Istra
 

VALFRESCO DIRECT U vrhuncu sezone dnevno se pripremi do 20 tisuća obroka. Energija se ovdje štedi, okoliš čuva, a broj radnika stalno se povećava

Najteži i najveći, ali najdraži projekt Valfresca osiguravanje je edukacija i zdravih marendi za 28 osnovnih škola. "Htjeli smo djeci u školama ponuditi zdrave i nutritivno dobro balansirane marende, ali i potaknuti razmišljanje o zdravoj prehrani i namirnicama karakterističnim za podneblje u kome se nalazimo jer vidimo da se to već polako izgubilo i da nove generacije pomalo gube pojam o lokalnoj hrani", kaže voditeljica Ivana Fonović

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.