Komunal

iskoristite lijep dan

Danas na pulskom Adventu predstave, sutra besplatno klizanje

Klizati na Forumu možete još samo danas i sutra pa iskoristite lijepo vrijeme i čvrsti led. Sutra je, zadnjeg dana adventskih događanja, klizalište za sve besplatno


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Klizati na Forumu možete još samo danas i sutra pa iskoristite lijepo vrijeme i čvrsti led. Sutra je, zadnjeg dana adventskih događanja, klizalište za sve besplatno

Zaključna subota pulske manifestacije "Advent u gradu" ponudit će posjetiteljima dva programa; ujutro u 11 sati Teatar Naranča izvest će u Čarobnom parku (Parku Grada Graza) zanimljivu i duhovitu predstavu "Vitez željeznog srca", a popodne u 17 sati Istarska razvojna turistička agencija predstavu "Istarsko blago Bake Mraz".

Klizati na Forumu možete još samo danas i sutra pa iskoristite lijepo vrijeme i čvrsti led. Sutra je, zadnjeg dana adventskih događanja, klizalište za sve besplatno.

Nemojte zaboravite da je u tijeku glasanje za najljepši Advent u Hrvatskoj, a Pula konkurira uz još 32 grada i četiri općine. Glasati za svog favorita možete sve do 12. siječnja, „lajkanjem“ objave na poveznici: https://www.facebook.com/gradonacelnikhr/posts/281153547381131


Nastavite čitati

Pula
 

Završili razgovori u Beču o iranskom nuklearnom sporazumu

Uključene strane žele riješiti pitanje ukidanja sankcija Iranu u zamjenu za novo uvođenje restrikcija na nuklearni program toj zemlji. "Može se reći 'da' ili 'ne'" na tekst, rekao je predstavnik EU-a u Beču, dodajući da ništa nije ostalo o čemu bi se moglo pregovarati i opisujući tekst kao "vrlo dobar kompromis za sve strane"

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.