Komunal

danas objavljen poziv

DOĐI U GRAD! - VIENI IN CITTÀ: Proljetno izdanje od 31. ožujka do 30. travnja

Premijerno održana jesenas od 9. listopada do 19. studenog kroz niz kulturnih, zabavnih, sportskih i gastro programa na desetak punktova u središtu Pule, za tri tjedna doživjet će svoje drugo, proljetno izdanje


 
2 min
Zoran Angeleski
Foto: Grad Pula

Premijerno održana jesenas od 9. listopada do 19. studenog kroz niz kulturnih, zabavnih, sportskih i gastro programa na desetak punktova u središtu Pule, za tri tjedna doživjet će svoje drugo, proljetno izdanje

Manifestacija "Dođi u grad! - Vieni in città, premijerno održana jesenas od 9. listopada do 19. studenog kroz kulturne, zabavne, sportske i gastro programe na desetak punktova u središtu Pule, uskoro će, za tri tjedna, doživjeti svoje drugo, proljetno izdanje.

Naime, kako piše u danas objavljenom službenom pozivu na stranicama Grada Pule, Javna ustanova Pula Film Festival u svojstvu koordinatora programa Dođi u grad! – Vieni in città!, pod pokroviteljstvom Grada Pule i u suradnji s Turističkom zajednicom Pule i Istarskim narodnim kazalištem, poziva sve zainteresirane za sudjelovanje u programu Dođi u grad! - Vieni in città, i to kako slijedi:

PREDSTAVLJANJE SPORTSKIH KLUBOVA / UDRUGA:

Grad Pula će sportskim klubovima  / udrugama osigurati prostor za predstavljanje na Trgu Portarata i to u četiri petka zaredom:

 8., 15., 22. i 29. travnja u poslijepodnevnim satima.

Poziv za prijavu otvoren je do 16. ožujka u 12 sati.

Ime kluba / udruge, kontakt osobe za detaljne dogovore te broj sudionika na predstavljanju dostavljaju se u digitalnom obliku putem e-pošte prijava@pulafilmfestival.hr.

Nakon svih zaprimljenih prijava, organizator će u suradnji s klubovima / udrugama izraditi konačni raspored predstavljanja i o njemu obavijestiti sve sudionike.

PREDSTAVLJANJE PULSKIH UDRUGA:

Grad Pula osigurat će prostor za predstavljanje različitih udruga na trgu sv. Tome i to u četiri četvrtka zaredom:

 31. ožujka te 7., 14., 21. i 28. travnja u poslijepodnevnim satima

Poziv za prijavu otvoren je do 16. ožujka 2022. godine u 12.00 sati.

Ime udruge, kontakt osobe za detaljne dogovore i djelatnost udruge dostavljaju se u digitalnom obliku putem e-pošte prijava@pulafilmfestival.hr.

I u ovom slučaju će organizator u suradnji s udrugama napraviti konačan raspored predstavljanja i o njemu obavijestiti sve sudionike.


Fotografije: Grad Pula

Nastavite čitati

Pula
 

Puccinijeva Opera "Madama Butterfly" 24. srpnja na pozornici pulske Arene

Glasoviti ansambl Slovenskog narodnog gledališča Opera in balet iz Ljubljane donosi nam ovu dirljivu priču koja govori o tragičnoj sudbini nesretno zaljubljene mlade Japanke Cio-Cio san, zvane Butterfly, koja je svoju ljubav poklonila američkom poručniku Pinkertonu. Arija "Un bel dì vedremo" (Jednog lijepog dana ćemo vidjeti), koju pjeva Cio-Cio San, postala je jedna od najpoznatijih arija u opernoj literaturi

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.