Komunal

danas objavljen poziv

DOĐI U GRAD! - VIENI IN CITTÀ: Proljetno izdanje od 31. ožujka do 30. travnja

Premijerno održana jesenas od 9. listopada do 19. studenog kroz niz kulturnih, zabavnih, sportskih i gastro programa na desetak punktova u središtu Pule, za tri tjedna doživjet će svoje drugo, proljetno izdanje


 
1 min
Zoran Angeleski
Foto: Grad Pula

Premijerno održana jesenas od 9. listopada do 19. studenog kroz niz kulturnih, zabavnih, sportskih i gastro programa na desetak punktova u središtu Pule, za tri tjedna doživjet će svoje drugo, proljetno izdanje

Manifestacija "Dođi u grad! - Vieni in città, premijerno održana jesenas od 9. listopada do 19. studenog kroz kulturne, zabavne, sportske i gastro programe na desetak punktova u središtu Pule, uskoro će, za tri tjedna, doživjeti svoje drugo, proljetno izdanje.

Naime, kako piše u danas objavljenom službenom pozivu na stranicama Grada Pule, Javna ustanova Pula Film Festival u svojstvu koordinatora programa Dođi u grad! – Vieni in città!, pod pokroviteljstvom Grada Pule i u suradnji s Turističkom zajednicom Pule i Istarskim narodnim kazalištem, poziva sve zainteresirane za sudjelovanje u programu Dođi u grad! - Vieni in città, i to kako slijedi:

PREDSTAVLJANJE SPORTSKIH KLUBOVA / UDRUGA:

Grad Pula će sportskim klubovima  / udrugama osigurati prostor za predstavljanje na Trgu Portarata i to u četiri petka zaredom:

 8., 15., 22. i 29. travnja u poslijepodnevnim satima.

Poziv za prijavu otvoren je do 16. ožujka u 12 sati.

Ime kluba / udruge, kontakt osobe za detaljne dogovore te broj sudionika na predstavljanju dostavljaju se u digitalnom obliku putem e-pošte prijava@pulafilmfestival.hr.

Nakon svih zaprimljenih prijava, organizator će u suradnji s klubovima / udrugama izraditi konačni raspored predstavljanja i o njemu obavijestiti sve sudionike.

PREDSTAVLJANJE PULSKIH UDRUGA:

Grad Pula osigurat će prostor za predstavljanje različitih udruga na trgu sv. Tome i to u četiri četvrtka zaredom:

 31. ožujka te 7., 14., 21. i 28. travnja u poslijepodnevnim satima

Poziv za prijavu otvoren je do 16. ožujka 2022. godine u 12.00 sati.

Ime udruge, kontakt osobe za detaljne dogovore i djelatnost udruge dostavljaju se u digitalnom obliku putem e-pošte prijava@pulafilmfestival.hr.

I u ovom slučaju će organizator u suradnji s udrugama napraviti konačan raspored predstavljanja i o njemu obavijestiti sve sudionike.


Fotografije: Grad Pula

Nastavite čitati

Istra
 

Ana Peruško Lampić, predsjednica istarske podružnice Hrvatske udruge dadilja: "Mi nismo luksuz već potreba. Pula je jedini grad u Istri koji nas ne sufinancira"

Mi smo, u svakom pogledu fleksibilniji, možemo nuditi i posebne vrste prehrane, sami kuhati djeci, a osim osmosatnog čuvanja nuditi i ostale usluge kao svaka dadilja, primjerice pratnju u popodnevnim satima na treninge, navodi Peruško Lampić. Druga velika prednost manjih skupina je što su ovdje djeca manje bolesna *  Još 2019. godine krenula je borba obrta za gradske subvencije, no rezultata za sada i dalje nema

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.