Komunal

VOŽNJA OD FAŽANE DO PULE PREKO SAT VREMENA

(FOTO I VIDEO) PROMETNI KOLAPS U PULI: Oblačno i kišovito vrijeme dovelo u grad tisuće vozila

Svim prometnicama koje vode prema centru Pule vladaju frustrirajući prometni zastoji, a svi parkinzi su puni, što dodatno otežava situaciju. Čak je i parking kod Mandrača u potpunosti pun, te se čeka red za slobodna parkirna mjesta * Problem se ponavalja već desetljećima


 
1 min
Dean Mladenović ⒸFOTO: Manuel Angelini
Kolona vozila od Velog Vrha prema centru Pule

Svim prometnicama koje vode prema centru Pule vladaju frustrirajući prometni zastoji, a svi parkinzi su puni, što dodatno otežava situaciju. Čak je i parking kod Mandrača u potpunosti pun, te se čeka red za slobodna parkirna mjesta * Problem se ponavalja već desetljećima

Već desetljećima problem prometnih gužvi i parkirnih mjesta u Puli predstavlja veliki problem, kako za same stanovnike, tako i za turiste koji muku muče s pronalaženjem parkirnih mjesta.

Danas samo obišli prometnice u Puli, i kako to obično biva za vrijeme oblačnog i kišovitog dana, prometnice su krcate vozilima, kao i gradski parkinzi, te shodno tome nastaje potpuni prometni kolaps.

Sudionici prometa po Puli i okolici javljaju da za putovanja koja uobičajeno traju deset do petnaest minuta sada trebaju sat i više vremena kako bi došli do odredišta.

Od Fažane, preko Velog Vrha, te ostalim prometnicama koje vode prema centru Pule vladaju frustrirajući prometni zastoji, a svi parkinzi su puni što dodatno otežava situaciju.

Čak je i parking kod Mandrača u potpunosti pun, te se čeka red za slobodna parkirna mjesta.


Nastavite čitati

Pula
 

ENCO CRNOBORI: Lista se za sada ne slaže, HSU još nije odlučio s kojom bi političkom opcijom mogao surađivati

"U Hrvatskoj je umirovljenika 1,25 milijuna, a smo u Puli s okolicom između 15 i 17 tisuća. Veliki je to i birački potencijal, ali i intelektualni kojeg treba iskoristiti", istaknuo je predsjednik Županijske HSU-a * Stranka će na puslkoj tržnici obilježiti Dan starijih osoba, a tijekom programa dijelit će se leci o stranci i stotinjak sadnica lavande, za glazbeni ugođaj pobrinut će se Sergio Valić i Duo Magnolija, dok će članovi Gradske organizacije Crvenog križa Pula mjeriti građanima tlak i šećer u krvi

Pula
 

POČINJE VRUĆA POLITIČKA JESEN U srijedu prva sjednica pulskog Gradskog vijeća nakon ljetne stanke

Na sjednici će doći do formaliziranja onog o čemu smo prvi izvijestili, a to je da će redove Možemo! napustiti Miha Paus, kojeg će zamijeniti kolega Davor Vuković. Paus je imao tu sreću ili nesreću da samo njega od četvoro vijećnika/vijećnica kluba Možemo! zahvati "određena rotacija", a na dnevnom redu je i polugodišnje izvršenje proračuna kao i izvještaj o radu gradonačelnika

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.