Komunal

Uskoro i na kućnoj adresi

Grad Poreč objavio brošuru "Proračun u malom"

Iz „Proračuna u malom“ može se doznati koliko su i koji ukupni prihodi i rashodi Grada, što sve Grad financira, koliko se izdvaja za školstvo, socijalnu skrb i komunalnu infrastrukturu


 
1 min
Istra24
Loris Peršurić/ Foto: Poreč.hr

Iz „Proračuna u malom“ može se doznati koliko su i koji ukupni prihodi i rashodi Grada, što sve Grad financira, koliko se izdvaja za školstvo, socijalnu skrb i komunalnu infrastrukturu

Grad Poreč objavio je brošuru „Proračun u malom“ kako bi građankama i građanima približio gradske financije i što bolje ih upoznao s najvažnijim dokumentom potrebnim za funkcioniranje grada u 2022. godini.

Kroz brošuru su, na jednostavan i slikovit način, prikazani najvažniji planirani godišnji prihodi i primici, te svi rashodi i izdaci Grada kako bi građani dobili potpunu informaciju o tome gdje se i kako troši javni novac, priopćuju iz Grada Poreča.

Iz „Proračuna u malom“ može se doznati koliko su i koji ukupni prihodi i rashodi Grada, što sve Grad financira, koliko se izdvaja za školstvo, socijalnu skrb i komunalnu infrastrukturu.

Građani će uskoro svoj primjerak „Proračuna u malom“ dobiti na kućnu adresu, a dodatni primjerci moći će se dobiti i na porti gradske uprave i gradskih ustanova.

PDF verziju Proračuna u malom za 2022. godinu na hrvatskom i talijanskom jeziku možete pronaći u rubrici Proračun Grada Poreča-Parenzo na web stranici www.porec.hr ili preuzeti:

na linkovima http://www.porec.hr/sadrzaj/dokumenti/PUM%202022.pdf – hrvatski i

http://www.porec.hr/sadrzaj/dokumenti/PUM%202022%20ITA talijanski jezik.


Nastavite čitati

Istra
 

KORAK DO ZASTARE Zbog Istre24 odgođeno još jedno ročište u slučaju pazinskih IDS-ovaca protiv kojih je DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO OPTUŽNICU PODIGLO PRIJE ŠEST GODINA

U takvoj atmosferi gdje se sutkinja u svojoj sudnici prije početka ročišta obrušila na novinarku i medije, njezino je izuzeće prvi zatražio odvjetnik Dragana Šiprake, Dino Čekada, koji je konstatirao da bi se zbog medijskih natpisa eventualna oslobađajuća presuda mogla dovesti u korelaciju sa stranačkom pripadnošću Šiprake. Ovdje se ne sudi stranci, naglasio je Čekada.

Istra
 

PALIAGA PRIZNAO DA JE SCHIOZZI KRIV, ali kaže da on to nije mogao znati

Danas se razbuktala afera „Pos stanovi Rovinj – Schiozzi“, objavili smo vijest da je Državni inspektorat naložio rušenje kuće s bazenom u naselju Grabri i detektirali gomilu smeća u bivšem Istrinom skladištu u pulskoj Šijani * Sutra objavljujemo što će s tim smećem učiniti i osoba koja ga je nagomilala - kontroverzni zagrebački poduzetnik Predrag Đorđević * Nastavlja se farsa s odgodama ročišta u slučaju pazinskih IDS-ovaca, a mišljenje o biciklistima po istarskim prometnicama zatražili smo od...uspješnih biciklista

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.