republika - dugi
Komunal

'Nadzor je u tijeku'

Inspekcija na Kamenjaku zbog anonimne prijave o sječi šuma i odlagalištu otpada

Ravnatelju Kamenjaka Aljoši Ukotiću ovih dana nije lako, jer osim što se mora pravdati za poslovanje, o čemu će se danas očitovati medijima, danas su mu „za vratom“ i inspekcije zaštite okoliša i zaštite prirode. "Nadzor je u tijeku", kaže on


 
1 min
Danijela Bašić-Palković ⒸFOTO: Manuel Angelini

Ravnatelju Kamenjaka Aljoši Ukotiću ovih dana nije lako, jer osim što se mora pravdati za poslovanje, o čemu će se danas očitovati medijima, danas su mu „za vratom“ i inspekcije zaštite okoliša i zaštite prirode. "Nadzor je u tijeku", kaže on

I dok još uvijek čekamo očitovanje ravnatelja Kamenjaka Aljoše Ukotića po čak sedam točaka koje mu se stavljaju na teret zbog netransparentnog poslovanja i sumnjivih nabavi, o čemu je izvide zatražio medulinski načelnik Ivan Kirac, područje Kamenjaka danas je „pročešljala“ inspekcija.

Ukotiću ovih dana nije lako, jer osim što se mora pravdati za poslovanje, o čemu će se danas očitovati medijima, danas su mu „za vratom“ i inspekcije zaštite okoliša i zaštite prirode.

Ravnatelj JU Kamenjak potvrdio je da su inspekcije službe izašle na teren na temelju anonimne prijave.

- Nadzor je u tijeku. Inspekcija je stigla na temelju anonimne prijave o sječi stabala na Kamenjaku i vezano uz odlagalište otpada, rekao je ravnatelj Kamenjaka Aljoša Ukotić koji, do okončanja nadzora, više od toga nije otkrio.


Nastavite čitati

Istra
 

NE BJEŽE SVI NA MORE Ugostitelj Matija Peršić u Žminju stvorio više od 20 radnih mjesta. "Nudimo samo najbolje od Istre"

Centar svita, Žminjska, Terra Magica, Motovunska šuma...sve su to autorske pizze ugostiteljskog objekta "To je To", na kojima se nalaze samo birani proizvodi lokalnih proizvođača. Je li iz Svetvinčenta bolje doći u središte Istre nego na obalu, mladi ugostitelj nije dvojio - središte Istre, veli, tek se budi i raste pa je Žminj idealan za posao. U ovom trenutku već zapošljava troje stranaca i očekuje četvrtog pizzaiola

Istra
 

UMAG: Istria Gran Fondo i Umag RUN okupili više od 2000 biciklista i trkača - evo imena pobjednika

U jakoj međunarodnoj konkurenciji na 112 kn dugoj stazi Gran Fondo prvi su do cilja stigli Laura Šimenc iz Slovenije i Francesco Zandri iz Italije, dok su na kraćoj 87 km dugoj stazi 'Medio Fondo' najbrži bili Belgijanka Marijke De Smedt i Slovenac Patrik Mikac *  Najbrži u današnjem polumaratonu Umag Run bili su u ženskoj konkurenciji Ana Štefulj, a u muškoj Jan Križ. Utrku na 10,5 km u ženskoj je konkurenciji osvojila Nina Malina, dok je u muškoj pobjedu odnio Matej Šturm. Najbolji u utrci na 5 km bili su Maruša Cijan Brkič i Fran Galovic

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.