Komunal

UPOZORENJE HAK-A

Jak vjetar radi probleme u prometu. Dionica od Kikovice do Delnica na autocesti Rijeka - Zagreb otvorena samo za osobna vozila

U prekidu su i neke katamaranske linije


 
1 min
HINA

U prekidu su i neke katamaranske linije

Zbog vjetra, samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar, upozoravaju jutros iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Na autocesti A7 između čvorova Rijeka istok i Šmrika i Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za motocikle, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, autobuse na kat i autobuse duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu s jednom osovinom, dostavna vozila, kombi vozila, kombi vozila s prikolicom i kamione s ceradom do 6 tona nosivosti.

HAK vozače poziva na oprez jer je na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Babina Greda uočena srna te se vozi uz ograničenje brzine, dok je na kolniku na autocesti A7 između čvora Rijeka zapad i čvora Škurinje u smjeru Križišća uočen predmet.

U prekidu su trajektna linija Prizna-Žigljen te katamaranske linije Novalja-Rab-Rijeka i Mali Lošinj-Cres-Rijeka.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.